Forside
|
Kurv
|
Bestil
|
Nyheder
|
Profil
|
Vilkår
|
Søgning
Vis kurv
0 vare(r) i kurven
I alt
0,00 DKK
PRODUKTER
BABY
BØGER
BØRN
DIVERSE
DYR
FØDEVARER
HELSEKOST OG KOSTTILSKUD
HOMØOPATI
HÅRPLEJE/FARVE
KAFFE OG KAKAO
KVINDER
MAKE-UP
MEDICINSK UDSTYR
MINERALER
MUNDPLEJE
MÆND
NATURLÆGEMIDLER
NOKA
NUPO
PERSONLIG HUDPLEJE
-ALOE VERA SALVE
-ANSIGTSMASKER
-ANSIGTSPRODUKTER
-ANSIGTSRENS
-ANTI-AGE PRODUKTER
-ANTI-CELLULITIS CREME
-ANTISEPTISKE MIDLER
-BABYPLEJE
-BADEOLIE
-BADEPUDDER
-BADESALT/EPSOM
-BALM BALM
-BODY BUTTER
-BODY SCRUB
-BODYLOTION
-BODYSHAMPOO/GEL
-BRUSEKRYSTAL
-BRUSETABLET
-DEO SPRAY/ROLL ON
-EU DE TOILETTE
-FØDDER
-GAVEÆSKER
-GLIDECREME
-HUDPLEJEOLIER
-HUDPRODUKTER-ØVRIG
-HÆNDER
-HÅND/ANSIGTSSÆBE/ FASTE OG FLYDENDE
-INTIMPLEJE
-KROPSOLIE
-KVINDE PLEJE
-LUSEMIDLER
-LÆBEPLEJE
-MASSAGEOLIE M.M.
-MUSKEL-LEDPRODUKT
-MYGGEPRODUKTER
-MÆND PLEJE
-PARFUME
-PROPOLIS
-Q10 PLEJE
-SOLCREME
-TIGER BALSAM
-YES INTIM
-ÆTERISKE OLIER
PERSONLIG PLEJE
RENGØRING
STORKØB
THE
VITAMINER
VITAMINER MULTI
ØJE-ØRE-NÆSE
HUDPLEJEOLIER
<--Forrige
1
2
Foto
Beskrivelse
Info
Pris (incl.moms)
Køb
På lager
Lev. 1-3 Dage
Varenummer: 12633
Mandelolie fed-sød 100 ml.
Mandelolie fed-sød
Denne olie er en ægte delikatesseolie med en mild, sød, let blomsteragtig smagstone, som giver friske salater en dæmpet krydret, tiltalende duft og smag. Mandelolie bruges også udvortes som en meget behagelig kosmetisk olie mod tør og sprukken hud til massage.
Varedeklaration: 100% fed sød mandelolie (Amygdalae oleum).
39,95 DKK
Totalpris ved 1 stk
På lager
Lev. 1-3 Dage
Varenummer: 13206
Obbekjærs Kokosolie 200 gr.
Obbekjærs Kokosolie
49,50
DKK
47,53 DKK
Totalpris ved 1 stk
På lager
Lev. 1-3 Dage
Varenummer: 12632
Palmeolie Ø 350 ml.
Dosering: Ved indtagelse: 1-3 teskefulde daglig; til udvortes brug vil olien smelte ved påsmøring af huden. Olien er fast ved normal stuetemperatur. Påsmøres efter behov.
59,00 DKK
Totalpris ved 1 stk
På lager
Lev. 1-3 Dage
Varenummer: 15392
Ricinusolie koldpresset Ø 100 ml
Koldpresset, raffineret (bleget) olie presset fra skalfrie frø fra olieplanten (Ricinus communis). Meget holdbar pga. indholdet af den specielle fedtsyre, ricinolsyre. Ricinusolie har et naturligt indhold af antiinflammatoriske phytosteroler og virker udglattende, idet den øger hudens fugtniveau. Fed olie, der absorberes langsomt af huden. Velegnet til alle hudtyper. Olien er især egnet til produkter, hvor olien skal blive på hudens overflade, eksempelvis massageolier og renseprodukter. INCI: Ricinus Communis Oil.
35,00 DKK
Totalpris ved 1 stk
Antal varer: 19
DKK
EUR
Vis uden moms
Anbefal
Print
<--Forrige
1
2