Fiskeolie Vs. Krillolie

Fiskeolie til børn test – Vælg det bedste tilskud med fiskeolie til dit barns behov

Fiskeolie til børn test – Vælg det bedste tilskud med fiskeolie til dit barns behov

Vi kigger nærmere på den populære fiskeolie, som både gør sig godt til børn og voksne. I dette blogindlæg dykker vi dybere i hvad fiskeolie bidrager med, hvad det er og hvor man bør overveje det. Vi sammenligner 4 forskellige fiskeolietilskud til børn og bedømmer hvilke der er bedst ud fra en række kriterier. Gør noget godt for dit barns sundhed med fiskeolie.

Hvad er fiskeolie?

Fiskeolie indeholder den vigtige Omega-3 fedtsyrer, som bidrager til den normale hjerte- og hjernefunktion. Fede fisk er kilden til den famøse omega-3 og det bliver udvundet gennem den olie vi kender som Fiskeolie. De forskellige fedtsyrer er delt op i forskellige kategorier, hvoraf EPA (docosahexaensyre) og EPA (eicosapentaensyre) er de mest genkendelige. Fiskeolie er vigtigt for både børn og voksne, da den bidrager til en række af kroppens vigtige funktioner, som f.eks. hjerte- og hjernefunktionen, kolesterolbalancen og meget mere. For børn især giver fiskeolie et udgangspunkt for en sund hjertefunktion i en tidlig alder.

Hvorfor er fiskeolie godt til børn?

Allerede i en tidlig alder er det godt for barnet at få dannet rammerne for en sund krop. Fiskeolie er ikke blot med til at vedligeholde og pleje hjerte- og hjernefunktionen, olien bidrager nemlig også til hudens sundhed, hjernens udvikling, reducering af forhøjet blodtryk, mental sundhed og øjensundhed. Med et kosttilskud med fiskeolie, sikrer du at dit barn, er dækket ind af de vigtige fedtsyrer, der kan bidrage til generel sundhed i tidlig alder. Vi ønsker alle vores børn det absolut bedste, og med fiskeolie er du hjulpet godt på vej til at give dem det.

Sammenligning: 4 af de bedste tilskud med fiskeolie til børn

Der findes adskillige af forskellige tilskud med fiskeolie. Det er vigtigt at være obs på hvor de er produceret og læse indholdet godt igennem, for at sikre at man får et troværdigt produkt. Vi har her samlet 4 af de bedste fiskeolietilskud til børn, som er værd at stole på. God kvalitet og gode priser.

Eye Q Chews Fiskeolie m. Jordbærsmag

Eye Q er en britisk producent, der specialiserer sig med fiskeolie. De har taget Danmark med storm og skabt et fiskeolie produkt til voksne, som danskerne for alvor har taget til sig.

  • Pris pr. dosering (vejl. pris): 3,98 kr.
  • Anbefalet dosis: 2 kapsler dagligt
  • Fiskeolie pr. daglig dosis: 800 mg
  • Oprindelsesland: England
  • Type: Tyggekapsler m. jordbærsmag

Kids Zoo Omega 3 Fiskeolie

Kids Zoo er specialister i at producere børnevenlige kosttilskud. God smag, godt produkt, bedst til børn!

  • Pris pr. dosering (vejl. pris): 5,30 kr.
  • Anbefalet dosis: 2 vingummier dagligt
  • Fiskeolie pr. daglig dosis: 180 mg
  • Oprindelsesland: Canada
  • Type: Tyggekapsler m. frugtsmag

Eskio-3 Kids Chew Gele Tyggetablet

Eskio-3 er en norsk fiskeolieproducent med mange års erfaring. En troværdig fiskeolieproducent med kvalitet som mærkesag.

  • Pris pr. dosering (vejl. pris): 3,70 kr.
  • Anbefalet dosis: 1 tablet dagligt
  • Fiskeolie pr. daglig dosis: 362 mg
  • Oprindelsesland: Norge
  • Type: Tyggetabletter m. frugtsmag

VitaYummy Omega 3 Gummies

Danske VitaYummy laver de lækreste kosttilskud, som ligner vingummibamser. Deres fiskolietilskud er utroligt velsmagende!

  • Pris pr. dosering (vejl. pris): 4,65 kr.
  • Anbefalet dosis: 2 vingummier dagligt
  • Fiskeolie pr. daglig dosis: 100 mg
  • Oprindelsesland: Danmark
  • Type: Tyggetabletter m. lemonsmag

Hvad er bedst?

Det er altid svær at svare på hvilket tilskud, der er bedst, da alle er gode men efterlever forskellige behov ift. pris og mængde. Er man på udkig efter det tilskud med højest indhold pr. daglig dosis, anbefaler vi Eye Q Chews Fiskeolie, som også er kendt for deres fiskeolie tilskud til voksne (Equazen), tilskuddet her indeholder hele 800 mg. pr. daglig dosis. Den billigste løsning er Eskio-3 Kids som har en pris på 3,70 kr. pr. daglig dosis. 

Du kan læse meget mere om de forskellige fiskeolie tilskud, samt gå i dybden med fiskeoliens egenskaber, lige her >>

Bivirkninger

Der er ikke dokumenteret sundhedsskadelige bivirkninger ved tilskud af fiskeolie, men vær altid obs på at følge anvisninger som følger med det individuelle kosttilskud. Hvis man oplever sure opstød, med en vulgær fiskesmag, kan det skyldes at olien har været af dårlig kvalitet, derfor bør man søge mod andre alternativer.

Anvendelse

Det anbefales at man dagligt indtager mellem 600-1000 mg. fiskeolie, får at opnå den fulde effekt af oliens egenskaber. Læs om dosering af tilskuddet på det individuelle kosttilskud. En god tommelfingerregel er at spise fed fisk 1-2 gange ugentlig mens man supplere med et tilskud.

Har du spørgsmål vedr. dosering, bivirkninger eller andet, kan du søge information på Helsebixen.dk, eller kontakte vores venlige Kundeservice, som vil forsøge at besvare spørgsmålene bedst muligt.

Læs også:
Fiskeolie test – Vælg den bedste fiskeolie til dit behov
Kalk/Calcium test – Vælg det bedste kalktilskud til dit behov
C-Vitamin test – Vælg det bedste tilskud med C-Vitamin til dit behov

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen