Chokolade Og Mandel Klynger

Chokolade og mandel klynger

Chokolade og mandel klynger

Chokolade og mandler er næsten altid en god kombination. Prøv denne lækre og sunde opskrift på små klynger af mandler og chokolade, som er glutenfrie og egner sig hvis du er veganer og/eller er på paleo. Perfekt som en lækker snack i løbet af dagen, hvis man trænger til lidt sødt.

Ingredienser til de lækre klynger med chokolade og mandler:

  • 2,5 dl + 3 spsk. smeltet mørk chokolade
  • Tørret kirsebær (valgfrie)
  • 3 3/4 dl hele mandler
  • En håndfuld kokosflager (til topping)

Sådan gør du

Start med at gøre en bageplade klar med bagepapir.
Smelt chokoladen i en gryde eller over vandbad (det du bedst kan lide at gøre). Hvis du vil have den søde smag af kirsebær skal du komme en håndfuld tørret kirsebær i chokoladen, når den er smeltet.
Kom 1 teskefuld smeltet chokolade på bagepladen og læg 4-5 mandler oven på den. Kom derefter lidt chokolade oven på mandlerne, så det bliver til en klynge.
Drys til sidst lidt kokosflager oven på klyngerne.
Stil pladen med klyngerne i køleskabet i 10 minutter og fjern dem fra bagepladen, når de er faste.

Der bliver i alt 32 klynger.

Velbekomme!

GRATIS opskrifter og sunde tips?

Gør som 50.000 andre og få vores gratis e-mail med de bedste sundhed tips, træningsideer, lækre opskrifter og meget mere.

Du er nu tilmeldt! Hold øje med indbakken.