Dessert Pizza

Dessert Pizza uden gluten

Dessert Pizza uden gluten

Vi elsker pizza, ja faktisk på alle tidspunkter af dagen, og med denne lækre dessert pizza med peanutbutter, kan du spise pizza til både dessert og til morgenkaffen.

Hvis i endnu ikke har prøvet en dessert pizza, så har i chancen nu! Det er super nemt, og så er det bare altid hyggeligt at spise pizza.

Det skal du bruge til Dessert pizza:

De våde ingredienser:

  • 1 stort æg
  • 1/2 dl honning
  • 2 spiseskefulde kokosolie

De tørre ingredienser:

  • 4, 5 dl mandelmel
  • 1 dl kokosmel
  • 1 tsk vaniljepulver
  • ½ tsk glutenfri bagepulver knivspids salt

Til toppingen:

  • Peanutbutter eller mandelsmør
  • Frisk frugt og forskellige bær

Sådan gør du:

  1. Forvarm ovnen til 180 grader
  2. Bland nu alle de våde ingredienser i en mellemstor skål.
  3. Bland de tørre ingredienser i en separat skål.
  4. Tilsæt langsomt de tørre ingredienser til våde ingredienser.
  5. Dejen vil blive tyk, og du kan nu ælte dejen med dine hænder, indtil den fast.
  6. Del dejen i 2 og flad den ud på 2 bageplader.
  7. Bag nu i 15-17 minutter
  8. Lad bunden køle af, og smør med peanutbutter
  9. Pynt med frisk frugt :-)