Beautybear Staerke Negle

Få stærke naturlige negle med BeautyBear® NAIL

Få stærke naturlige negle med BeautyBear® NAIL

Den nye veganske BeautyBear® NAIL er fremstillet som velsmagende gummie og er et effektivt og nemt alternativ til pleje af dine negle. Med en helt ny kombination af både agerpadderokke, som er rig på silicium, samt en række vitaminer og mineraler optimerer NAIL dine negle indefra, så dine negle bliver stærke og elastiske.

Naturligt tilskud til dine negle

NAIL indeholder udelukkende naturlige ingredienser og ingen kunstige tilsætningsstoffer, smags- eller sødestoffer.

Med NAIL behøver du ikke længere bruge kunstige negle, hvis limstof ofte ødelægger hornlaget på dine egne negle. Selv om de kan virke harmløse, kan anvendelse af kunstige akryl-negle gøre skade på dine egne negle, da de kemiske forbindelser man bruger til at påsætte kunstige negle kan forårsage betændelse, adskillelse af den naturlige negl fra huden og allergiske reaktioner. Nogle kvinder mister helt deres naturlige negle og roden bliver ødelagt, og så vokser neglen ikke ud igen.

3 fordele ved multivitamin Gummies

Der er nogle der foretrækker en tyggetablet / gummy, når de skal have deres vitaminer, mineraler og olier. Nedenfor kommer 3 gode grunde til at vælge en gummy.

1. Nemme at sluge

Som nævnt tidligere er en af de største fordele ved en gummy deres bløde og tygbare form. Tager du mange andre kapsler i forvejen, kan du med fordel bytte en af dem ud med en gummy.

2. Ingen dårlig eftersmag

Ved kapsler og piller kan du oftest få en dårlig eftersmag når du har slugt pillen, og i værste tilfælde kan du få sure opstød eller halsbrand. Med gummies får du en dejlig smag af frugt, og så er der ingen dårlig eftersmag.

3. Ingen unødvendig coating

Langt de fleste gummies indeholder ikke gelatine, og er fremstillet helt uden unødvendig coating. Derfor er du også tit sikret et vegetarisk tilskud. Derudover er gummies ofte overfladbehandlet med naturlige planteolier som solsikkeolie og kokosolie, eller med carnauba voks.

BeautyBear® vitaminerne fås også som HAIR, SKIN og TAN.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen