Vitaminer Til Haaret

Hairlust – Danske Kostilskud til Håret

Hairlust – Danske Kostilskud til Håret

Hairlust er en dansk producent af potente kosttilskud specielt til håret. Modsat andre “beauty” kosttilskud er Hairlust udviklet specielt til håret, og ikke hår, hud og negle. Hairlust har et mantra der hedder, at det vi kommer i kroppen, er lige så vigtigt, som det vi kommer på den.

Læs om historien og tanken bag Hairlusts produkter, så du kan få vækket dit hår til livs, indefra!

Udviklet af danskere, til dansk hår

I mange år har kosttilskud der fremmer hårvækst været præget af gimmicks, dårlige “før-efter billeder”, upålidelige talspersoner og ikke mindst ineffektive produkter. De to personer bag Hairlust besluttede sig, i 2016, at gøre op med disse.

Folkene bag Hairlust er dedikerede til at skabe produkter der giver varige resultater, er bæredygtige og er til at komme i nærheden af, prismæssigt. Hårtab er noget der kan få alle til at gå i panik. Mister man nu alt håret? Eller kan man gøre noget ved det? Her kommer Hairlusts produkter ind i billedet.

Produkterne er skræddersyede til danske mænd og kvinders hår. Der er taget højde for livsstil, hårtyper, farver og vejrforhold. Men i bund og grund, er alt hår ens. Så Hairlust kan bruges til alle hårtyper og farver. Hairlust produkterne er tilmed pakket ind i stilsikre emballager, som har et moderne og professionelt udtryk.

Et hit på Instagram

Selvom produktkvalitet og virkning har været første kvalitet, for de to stiftere. Er det at kende deres målgruppe og deres behov, næsten ligeså vigtigt. De har derfor engageret deres følgere på de sociale medier, og prøvet at imødekomme netop deres behov.

Hairlust har også fået rosende ord med på vejen af to så store navne, som Mascha Vang og Christiane Schaumburg-Müller der ikke bare er ambassadører for brandet, men også tilfredse brugere af produkterne. De har begge delt deres resultater ved brug af Hairlust produkterne.

Denne tilgang, har været effektiv. Og Hairlust har i sandhed givet det danske kosttilskudsmarked et friskt pust.

En Vitamingummy uden animalsk indhold

Hairlusts produkter er veganske, glutenfrie, cruelty-free, sojafrie, laktosefrie samt fri for syntetiske fyldstoffer og farvestoffer. Det kan især være svært at finde vitamingummies til håret, som ikke indeholder en animalsk gelatine, eller kapsler til håret, hvor selve kapslen igen er fri for fx oksegelatine.

Det er vigtigt for folkene bag Hairlust at produktet er tilgængeligt for dem der følger andre diæter eller ikke kan tåle forskellige stoffer. Samtidigt behøver man ikke at få dårlig samvittighed ved brug, da brandet forsikrer om at ingen dyr kommet til skade ved produktionen.

Et bredt sortiment – sikrer et stærkt hår indefra og ud

Hairlust startede med at producere lækre og potente kosttilskud til håret. Men efter stor efterspørgsel, har de udvidet med produkter til mænd, shampoo, balsam, hårmasker og olie. Det er nu et meget velafrundet sortiment, som dækker hårets behov indefra og ud.

Hairlust Hair Gummies

Hair Gummies er Hairlusts ubestridt mest populære produkt. Den lille “gummie” har taget form efter et bær, og har en dejlig smag. Det vigtigste er dog sammensætningen og doseringen af de aktive ingredienser. Et højt af bl.a. biotin, folsyre, B5, B6, B12 og Zink er noget af de der adskiller produktet fra andre. Biotin-indholdet er på hele 5000 mcg. pr. dagsdosis, hvilket er et af markedets højest sete. Zink bidrager desuden til at vedligeholde et normalt hår.

Hair Gummies findes i en original udgave, som er lys rød i farven, og i en lys grønlig udgave specialsammensat til tyndhårede mænd. Et kosttilskud lignende Hair Gummies findes også i kapselform, og hedder Hair Vitamins.

Hairlust hårplejeprodukter

En god shampoo, balsam, evt. en hårmaske eller hårolie til tørt hår, er også gode supplementer til Hairlusts kosttilskud. Derfor har Hairlust selv udviklet disse produkter, så de kan sikre at kunden ikke modarbejder kosttilskuddenes virkning med skadelige hårplejeprodukter.

Shampooen og conditioneren fra Hairlust indeholder begge antioxidante aktive ingredienser, og plejende naturlige ingredienser. Disse ingredienser komplimenterer hinanden super godt, og sammen med Gummies eller Vitamins, opnår du den ultimative virkning. Hvis du har meget tørt hår, kan du anvende Hairlusts hårolie eller forkæle dit hår med hårmasken.

Da øjenbryn og vipper også er hår, har Hairlust også udviklet Eyebrow og Eyelash serummer som virker stimulerende på den naturlige hårvækst. Hvis du stadig er skeptiker, så tjek Hairlusts Instagram profil ud, her kan du mange før/efter resultatet fra rigtige kunder.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen