Linser

Krydret linsesalat

Krydret linsesalat

Virkelig velsmagende linsesalat enten som tilbehør til fx fisk eller som hovedret en kødfri dag. Opskrift udarbejdet af kostvejleder Heidi Kronvold, www.foodfix.dk

Ingredienser

  • 1 rødløg i små tern
  • 2 fed hvidløg finthakket
  • 2 håndfulde bredbladet persille grofthakket
  • 2 tomater i skiver
  • 1 avocado
  • 2 spsk god olie (fx ekstra jomfruolivenolie, udos choice eller urtekrams kæmpenatlysolie)
  • 1 tsk citronpeber
  • 1 tsk salt (eller 2 tsk ramsløgssalt – find opskrift her på bloggen)
  • ½ frisk rød chili finthakket
  • 10 spsk kogte røde linser
  • Saften fra ½ citron

Sådan gør du

  1. Bland alle ingredienserne sammen og lad gerne salaten stå og trække lidt inden servering.

Skal du gøre salaten lidt mere indbydende og spændende, kan den serveres i et syltetøjsglas, der viser salatens mange farver

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen