Vegetables 592282 1280

Kylling i peanutsauce

Kylling i peanutsauce

Lækker smagfuld aftensmad, med drys. Velbekomme!

Ingredienser

  • 350 gram kylling filet i tern
  • 2 tsk. grøn karry pasta
  • 2 dl kokosmælk
  • 1 dl fløde
  • Saft af 1 lime
  • 2 spsk. soya
  • 4 spsk. peanutbutter (creamy)
  • 1 dusk finthakket koriander
  • 2 fintsnittede forårsløg
  • 1/2 æble med skræl skåret i fine skiver
  • Fint revet skal af 1/2 lime
  • 1 dl peanuts
  • 1/2 blomkål
  • Kokosmælk til stegning

Sådan gør du

  1. Først så steger du kyllingen på panden i kokosolie.
  2. Så varmer du lidt kokosolie op i en gryde, tilsætter karry pastaen og lader det riste lidt. Tilsæt herefter kokosmælk, fløde, limesaft, Soya og peanutbutter og rør rundt til det bliver cremet.
  3. Tilsæt så kyllingen i saucen og smag til med salt og peber.
  4. Lav en skål med drys ud af peanuts, frisk koriander, et halvt æble med skræl i skiver, fintsnittet forårsløg og skallen fra en halv lime.
  5. Riv blomkål på den grove side af rivejernet, og kog vand i elkedlen. Hæld blomkålen i en skål og kogende vand over i ca. 2-3 minutter, og si så vandet fra. Brug blomkålen i stedet for ris. Velbekomme!
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Kylling i peanutsauce
Udgivet
Tid i alt