8433ac18-dcd3-4ea7-a5a9-c0356937796d

Mavens ven – hjælp til fordøjelsen

Mavens ven – hjælp til fordøjelsen

Lider du – ligesom mange andre – af forstoppelse og træg fordøjelse? Begge lidelser er blevet et velkendt problem, som mange mennesker døjer med på daglig basis. Ofte påvirker det ikke kun vores fordøjelse, men kommer hurtigt også til at betyde træthed, utilpashed, manglende lyst til livet og generelt et ringere velbefindende. Endnu oftere hænger det også sammen med unødvendige vægtproblemer, som nemt kan løses.

Læs mere om mavens ven og find hjælp til din forstoppelse i dag.

Hjælpen er kommet – Mavens ven nr. 2

Kan du nikke genkendende til nogle af ovenstående symptomer, så er du ikke alene. Derfor har Natur-Drogeriet nu lanceret et helt nyt middel, som på mirakuløs vis kan hjælpe de fleste mennesker mod forstoppelse og fordøjelsesproblemer. Ikke nok med at Mavens Ven hjælper på din fordøjelse, så er den også med til at regulere symptomer, som følger med en dårlig fordøjelse.

mavens ven nr. 2

Mavens Ven

Mavens Ven er et middel mod forstoppelse og træg fordøjelse. Den virker på to måder; dels stimuleres tarmperistaltikken (tarmmusklens sammentrækninger) effektivt og dels fremmes både lever-, galde- og nyrefunktionen i din krop.

Ingen kunstige stoffer – Mavens Ven er et naturmiddel
Mavens Ven nr. 2 er fremstillet efter en bestemt formel af velkendte, uskadelige droger i en lav dosis. Det indeholder ingen kunstige stoffer og kan ikke betegnes som medicin. Derfor er Mavens Ven et helt ideelt, bivirkningsfrit mavemiddel til dig, der lider af forstoppelse og træg fordøjelse.

Mavens Ven – Virker effektivt på kun få dage
Mavens Ven virker helt naturligt ved at normalisere din mave- og tarmfunktioner. Ved blot at bruge midlet i få dage, vil du mærke en forbedring i din fordøjelse, og du vil derved føle dig mindre oppustet.

Mavens Ven nr. 2 – også mod opstød og mavesyre

Ikke kun din mave- og tarmfunktioner har godt af Mavens Ven nr. 2. Faktisk virker mave-midlet også effektivt mod opstød og hvis du lider af for meget mavesyre. Det skyldes, at den har en stimulerende virkning på stofskiftet, som du ikke oplever med andre midler.

Mavens Ven Nr. 2 – Til behandling af forstoppelse
Mavens Ven nr. 2 kan uden risiko anvendes gennem en længere periode til behandling af forstoppelse samt til at stimulere tarmen til en normal afføringsrytme. Den normale dosis er 1 kapsel dagligt. Dog kan dette forhøjes til 2-4 kapsler, hvis det er nødvendigt.

Mavens Ven Nr. 1?
Mavens Ven nr. 2 er faktisk efterfølgeren til den originale ”Mavens Ven nr. 1”. Her får du den helt nye version af Mavens Ven, som også kommer fra Natur-Drogeriet. Netop som den originale Mavens Ven, henvender midlet sig til dig, der lider af forstoppelse eller træg fordøjelse. Eneste forskel er, at Mavens Ven nr. 2 ikke er tilsat Cascarabark, som 1’eren oprindeligt var.

Hjælp andre og vind!

Månedens kommentar vinder 500 gram chia frø

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen