Chocolate Chip Cookie

Oatmeal chocolate chip cookies

Oatmeal chocolate chip cookies

Disse lækre cookies har et twist af Tahin. Elsker du cookies, men kunne du godt tænke dig et sundere alternativ fremfor de klassiske cookies, kan denne opskrift måske være noget for dig.

Ingredienser:

  • 1 1/4 dl mørke chokoladeflager
  • 1 tsk. stødt kanel
  • ½ tsk. bagepulver
  • ½ tks. salt
  • 1 1/4 dl hakket valnødder
  • 1 1/4 dl mel
  • 5 dl havregryn
  • 1 1/4 dl tahin
  • 4 spsk. koldt usalted smør (skåret i små stykker)
  • 1 2/3 dl Flormelis
  • 1 2/3 dl Brun sukker
  • 1 æg
  • 1 æggehvide
  • 1 spsk. vanilje ekstrakt
  • 1 1/4 dl grahamsmel

Sådan går du

Forvarm ovnen på 177℃. Klargør 2 bageplader med bagepapir.
Bland havregryn, grahamsmel, mel, kanel, salt og bagepulver sammen i en skål.
Pisk derefter tahin og smør sammen i en stor skål indtil det bliver til en dej. Tilføj flormelis og brun sukker imens du pisker (dejen får nu en kornet konsistens). Tilføj så ægget og lidt efter æggehviden og til sidst vanilje ekstrakten.

Hæld den tørre blanding sammen med dejen og bland dem forsigtigt. Tilføj derefter chokoladen og valnødderne og rør rundt.

Form dejen til små kugler (1 spsk.) med hænderne og sæt dem på bagepladen. Tryk derefter kuglerne flade, så de bliver til små firkanter man lad ikke siderne revne.

Bag dine cookies i 16 minutter indtil de er gylden brune. Vend dine cookies efter 8 minutter. Lad dine cookies køle af inden du servere dem.

GRATIS opskrifter og sunde tips?

Gør som 50.000 andre og få vores gratis e-mail med de bedste sundhed tips, træningsideer, lækre opskrifter og meget mere.

Du er nu tilmeldt! Hold øje med indbakken.