Oksekød kan bruges i rigtig mange kontrastere og har været en del af kendt danske menuer længe, som hakkebøf med bløde løg f.eks.

Oksekød bruger vi meget i vores hver dag og giver altid aftensmaden en god mulighed for at få en dejlig frisk smag.

Derudover mætter kødet meget og det er noget som der er rigtig meget protein i, derfor er det også meget anvendelig i en travl hver dag med træning og meget motion, da det også giver dig noget sundt og godt fedt.

Hverdags Oksekød

Oksekød er en del af mange normale hverdags retter som spaghetti og kødsovs, hakkehøf, risretter og ligende.
Det giver en god mætheds fornemmelse, og fylder din mave på en rigtig god måde.

Proteinerne i kødet er meget vigtig for din krop, eftersom at det hjælper med at opbygge og styrke den.
Det er dog vigtig at få proteiner fra forskellige kilder, og dermed også fisk og kylling.

Men hver kilde tilføre din krop noget udover proteiner som f.eks. oksekød der tilføre kroppen b-vitamin der er meget vigtig.

Læs mere lige her, hvorfor at b-vitamin er godt for dig.

Hvordan bruger jeg det lige?
Som tidligere nævnt er oksekød meget nemt at anvende i mange retter og er dejlig smagfuldt.
Derudover er det meget nemt at forbedrede og tager ikke særlig langtid.

Opskrifterne på Helsebixen.dk er også lavet med det sunde øje i mente, og gør derfor også at mange af opskrifterne har et lidt sundere twist end du måske er vant til at se.