Rosenrod

Rosenrod – mod stress og depression

Rosenrod – mod stress og depression

Når du føler dig stresset og deprimeret, dit energiniveau trænger til et boost eller når din mentale aktivitet trænger til et løft – så er Rosenrod vejen frem. Videnskabelige undersøgelser har nemlig vist, at Rosenrod er en fantastisk plante, som kan være med til at lette stressede eller nedtrykte perioder og give ny energi.

Hvad gør Rosenrod?

Rosenrod – eller også kaldet Rhodiola Rosea – er en plante, der oprindeligt stammer fra bjergrige områder i Europa og Asien. Igennem flere århundreder er Rosenrod blevet brugt som naturmedicin.

Stofferne i Rosenrod kaldes ”adaptogener” og er en udholdenhedsforstærker, fordi de øger kroppens respons på en række fysiske, kemiske og biologiske stressfaktorer. Forskning har vist, at rosenrod har en naturlig virkning mod depression, stress og uro.

Giv din energi et boost med Rosenrod

Flere undersøgelser har vist, at kun 150 mg Rosenrod dagligt hjælper mod træthed, udmattelse og koncentrationsbesvær.

Få bugt med både stress og depression med Rosenrod

Rosenrod siges at berolige nervesystemet i vores krop og gør, at vi fungerer bedre i stressede situationer. Det skyldes, at Rosenrod ændrer den måde, vores krop reagerer på ydre stressfaktorer.

Rosenrod hjælper kroppen med at regulere vigtige funktioner og genoprette ubalancer af enzymer og hormoner.

Beskyt dit hjerte og hjerne med Rosenrod

Rosenrod har et højt indhold af glykosider, der indvirker på kroppens grundlæggende fysiologiske mekanismer: nervesystemet, hjernen, immunforsvaret og hormonsystemet.

Er der bivirkninger ved Rosenrod?

Til trods for flere undersøgelser, har Rosenrod vist sig ikke at have nogle bivirkninger. Det anbefales dog ikke at indtage Rosenrod under graviditet eller ved amning, da man ikke har undersøgt effekterne ved dette.

Hvor meget Rosenrod bør jeg tage?

Hvor meget og hvor ofte du bør tage Rosenrod afhænger meget af den effekt, du forventer at opnå. Derudover er det også forskelligt fra produkt til produkt, hvor høj koncentrationen af rosenrodsekstrakt er. Ifølge flere er den gennemsnitlige dosis 200-400 mg pr dag. Dog behøver nogle mindre, mens andre behøver helt op til 6-800 mg. Afhængigt af ens fysiske størrelse og afhængigt af helbredsproblemets art.

GRATIS opskrifter og sunde tips?

Gør som 50.000 andre og få vores gratis e-mail med de bedste sundhed tips, træningsideer, lækre opskrifter og meget mere.

Du er nu tilmeldt! Hold øje med indbakken.