Rugbrødschips

Sprøde rugchips med din yndlingsdip

Sprøde rugchips med din yndlingsdip

Har du rester af rugbrød, kan du med fordel benytte dem til at lave disse sprøde rugchips! Fuldkorn bidrager til vægttab og inflammation i kroppen, og netop rug har en særlig gavnlig effekt. Snack rugchips med dip med god samvittighed!

Det skal du bruge til dine rugchips

Sådan tilbereder du dine rugchips

  1. Rugbrøddet skæres i ultratynde skiver og skær dem evt. til i forskellige forme.
  2. Pensl nu skiverne med olivenolie, og læg dem på en bageplade med bagepapir eller silicone bagemåtte i en forvarmet ovn ved 250 grader indtil de er gyldne og sprøde.
  3. Drys nu med flagesalt og kan serveres med din yndlingsdip!

Godt tip: Spis dem med en lækker sund dip – Se mere i linket herunder!
3 x velsmagende dips her >>

Rød spicy dip

Når man har sagt chips, har man også sagt dip! Hvis du er træt af din tradionelle holiday-dip og vil prøve noget nyt, kan vi klart anbefale denne røde spicy dip, som er nem og hurtig at lave!

Det skal du bruge til din spicy dip

  • 2 dl cremefraiche 18 % eller 2 dl græsk yoghurt
  • ca. 3 tsk Rød dipmix

Sådan tilbereder du din spicy dip

  1. Rør enten cremefraiche eller græsk yoghurt sammen med din røde dipmix.
  2. Voila – nu kan du nyde din velsmagende snack!