Steak

Steak med mos og chili

Steak med mos og chili

Dette er en lækker aften ret, både til hverdag og fest. Ønskes der mere intens chili smag, tilsæt da hakket frisk chili i mosen.

Ingredienser

  • 2 steaks
  • 1/3 glas sød chili sauce
  • 4 store buketter broccoli
  • 3 store gulerødder
  • 1 bagekartoffel
  • Salt og peber
  • 1 dl Soya mælk
  • 2 tsk. smør

Sådan gør du

  1. Start med at skrælle kartoflen og gulerødderne. Skær dem så i små tern og kog i en gryde med vand og låg på, i ca. 30 minutter.
  2. Skær broccoli i buketter i en skål og hæld kogende vand over i 5-6 minutter.
  3. Steg steaks på panden i lidt olie med salt og peber ca. 2,5 minutter på hver side.
  4. Hæld vandet fra kartoflerne/gulerødderne, og mos med en gaffel. Tilsæt så smør og mælk og rør med et håndholdt piskeris.
  5. Retten serveres med kold sød chili sauce til. Velbekomme!
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Steak med mos og chili
Udgivet
Tid i alt