STenaldermuffin

Stenalderbrødsmuffins

Stenalderbrødsmuffins

I dag i et mindre rengørings flip, ryddede jeg op i min bage skuffe.. Jeg fandt så mange poser frø, kerner og nødder, så hvad bedre end at bage nogle stenalderbrødsmuffins :) Grunden til at jeg laver dem som muffins, i stedet for et enkelt brød er, at de er nemmere at have med sig, og nemme at fryse ned portionsvis :)

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Æg og olie piskes sammen
  2. Mandler og hasselnødder køres i en minihakker
  3. Det hele blandes sammen
  4. Bages ved 175 grader i et kvarters tid

 

Næringsindhold pr. 100 gram

  • Energi: 497 kalorier
  • Protein: 15,5 gram
  • Kulhydrat: 20,1 gram
  • Fedt: 40,2 gram

 

OM
recipe image
Opskriftsnavn
Stenalderbrødsmuffins
Udgivet
Tid i alt

Henriette Le Fevre

Ingen siger at det skal være kedeligt at leve sundt! Hvis du ønsker at kunne spise brød og kager, og stadig følge den sunde livsstil, så finder du helt sikkert opskrifterne her. Jeg elsker at lave lækkert og ernæringsrigtigt mad, med gode sunde fedtstoffer, masser af protein og et lavt kulhydratindhold. Hvis du ønsker at kunne spise lækker mad, for få kalorier, så kan du finde inspiration her. Mine opskrifter er for det meste fri for både sukker og gluten.