Urtegaarden Ricinusolie Ø (100 ml)

Urtegaarden Ricinusolie Ø (100 ml)

55,00 kr 55
Koldpresset, raffineret olie presset fra skalfrie frø fra olieplanten (Ricinus communis). Ricinusolien er en meget holdbar olie pga. et rigt indhold af fedtsyren ricinolsyre.
Indlæser lagerstatus...
DK's største sortiment
Over 12000 produkter
5% bonus på dine køb
Optjen rabat på alle dine køb
Hurtig levering
1-3 dages levering
Gratis fragt
På alle ordrer uanset beløb
Beskrivelse
Ricinusolie eller også kendt som castor eller castorolie - kært barn har mange navne - er en koldpresset, raffineret (bleget) olie presset fra skalfrie frø fra olieplanten (Ricinus communis).

Meget holdbar pga. indholdet af den specielle fedtsyre, ricinolsyre. Ricinusolie har et naturligt indhold af antiinflammatoriske phytosteroler og virker udglattende, idet den øger hudens fugtniveau.

Ricinus olien er en fed olie, der absorberes langsomt af huden. Olien er derfor især egnet til produkter som messageolier, renseprodukter og lipgloss, hvor olien skal blive på hudens overflade.

Ricinus Olien er velegnet til alle hudtyper.

INCI: Ricinus Communis Oil.


Ingredienser:
Ricinus Communis Seed Oil*
Produktinformation
Andre informationer:
Varenummer: BF-50023
Se lignende produkter
Bedømmelser
4,75
(4 bedømmelser)
Stjerner
fremragende produkt
fremragende produkt
Bedømt af Kestutis Jurkonis
Stjerner
Aften ritual
Rigtig fedtet, men nem at fordele i ansigtet og lækker for huden.
Bedømt af Lene Johannsen
Stjerner
+++++++
+++++++
Bedømt af Karina Ayala
Stjerner
Olie til vipperne eller andet
Jeg har over de sidste par uger brugt det som et middel til mine øjenvipper. Jeg bruger en del Makeup og de har en tendens til at falde ud! Så dette virker meget godt til at få dem til at vokse ud igen. Man kan sagtens bruge det til øjenbrynene og håret også.
Bedømt af Karina Nielsen
Ansvarsfraskrivelse: Anmeldelserne er er ikke udtryk for helsebixen.dk’s beskrivelse af produktet, men repræsenterer udelukkende brugernes egne holdninger.

Andre kunder købte også disse varer