Mandler

Chokolademandler

Chokolademandler

Mandler med chokolade, kakao og lakrids er et sikkert hit i snackskålen! De smager virkelig godt samtidig med, at de er lette at lave og langt sundere end så meget anden snack, du kan finde. Du kan variere smagen ved at nøjes med chokoladeovertræk, ligesom du kan nøjes med et rulle de chokoladeovertrukne mandler i enten kakao eller lakrids.

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Mandlerne bages i ovnen ved 200 grader i 10 minutter. Herefter afkøles de helt.
  2. Chokoladen smeltes, og mandler vendes i heri.
  3. Tag mandlerne op af chokoladen og rul dem i kakaopulver eller lakridspulver (eller en blanding heraf).
  4. Lig mandlerne til tørre på et stykke bagepapir og server, når chokoladen er stivnet.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Chokolademandler
Udgivet
Tid i alt