Lækker Glutenfri Gulerodskage Med FiberHUSK® Og Uden Tilsat Sukker

Lækker glutenfri gulerodskage med FiberHUSK® og uden tilsat sukker

Lækker glutenfri gulerodskage med FiberHUSK® og uden tilsat sukker

Er du glutenallergiker eller er du bare træt af at føle dig oppustet når du har nydt et godt stykke bagværk? Godt bagværk behøver ikke at indeholde gluten, faktisk så kan større mængder gluten påvirke fordøjelsen og skabe irritationer i…

Læs mere

Opskrifter

Her får du over 150 opskrifter på forskellige ting, der kan hjælpe dig med at få inspiration i hver dagen til nye retter.

Opskrifterne er vidt forskellige. Dog er alle opskrifter på Helsebixen.dk udset med et sundhedsmæssigt blik.

Det vil sige at opskrifterne er enten nye sunde retter eller så er det sunde alternativer til de retter du plejer at kende.
De alternative ting i opskrifterne er typisk ofte bare at der er fjernet nogle ting fra den oprindelige opskrift og blevet tilføjet noget der kan erstatte det tidligere indhold.

Opskrifter til inspiration

Helsebixen.dks magasin er bygget til at kunne give dig inspiration i hverdagene og weekenderne til at lave noget anderledes mad. Med det store udvalg af opskrifter, har du rig mulighed for at finde noget der falder i din interesse.

Opskrifterne er nemme at anvende og lave, og det er alt lige fra dip til din aftensmad, til LCHF retter og glutenfri retter til dig som er allergiker.