Crunchy blomkål med buffalo-smag og dip
Crunchy blomkål med buffalo-smag og dip
Vegetariske buffalo wings af blomkål, hvor saucen er nøje sammensat for at give dig den helt rigtige smag. Og så har vi tilsat FiberHUSK® for at give dem en ekstra knasende konsistens og et boost af kostfibre.
Crunchy buffalo-blomkål:
- 1 blomkålshoved, cirka 500 gram
- 10 gram FiberHUSK®
- 2 store æg
- ½ dl alm. mælk eller plantemælk
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. sød paprika
- Pankorasp (kan udelades)
- 1 dl ketchup
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. olivenolie
- Tabasco efter smag
Dip:
- 1 bundt friskhakket persille
- 1 bundt friskhakket purløg
- ½ tsk flagesalt
- 1 spsk. æblecidereddike
- 2 dl creme fraiche 9 %
- Frisk chili – kan udelades
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft, og find to bageplader frem. Læg bagepapir på begge pladerne.
Del blomkålshovedet i små mundrette buketter.
I en skål, tilsæt æg, mælk, FiberHUSK® og krydderier. Bland ingredienserne godt sammen.
Dyp blomkålsbuketterne først i æggeblandingen og derefter i pankorasp. Læg dem forsigtigt på de forberedte bageplader.
Bag blomkålen i ovnen i cirka 8 minutter eller indtil de bliver gyldne og sprøde.
Mens blomkålen bager, bland ketchup, olivenolie og Tabasco sammen for at lave marinaden.
Tag blomkålen ud af ovnen og hæld marinaden over dem. Bag dem igen i cirka 8 minutter eller indtil de ser sprøde ud.
Imens blomkålen bager anden gang, bland alle ingredienserne til dippen sammen.
Servér den sprøde blomkål sammen med den lækre dip.