Hjemmelavede Bodyscrubs

Hjemmelavede Naturlige Bodyscrubs – 4 ingredienser

Hjemmelavede Naturlige Bodyscrubs – 4 ingredienser

Har du nogensinde lavet dine egne hjemmelavede bodyscrubs? Hvis ikke, så er du altså nødt til at give dig selv den oplevelse, for din hud og din velværes skyld.

En hjemmelavet bodyscrub er med til at fjerne døde hudceller, og din hud vil føles frisk og silkeblød bagefter.

Perfekt som gave
Dine hjemmelavede Bodycrubs er perfekte til værtindegaver, eller hvis du bare vil forkæle en veninde eller en du har kær. Du sparer både penge, og

Mynte & Lime Bodyscrub

hjemmelavet bodyscrub mynte

Denne scrub er en mild udgave med sukker, mandelolie, mynteblade og lemonskal. Der forsigtigt renser og eksfolierer din hud, og har en dejlig frisk duft og konsistens.

Ingredienser

Kaffe & Kokos Scrub

Kaffegrums er en hyppigt brugt ingrediens i bodyscrubs, da den er effektiv til at eksfoliere huden, og kan bidrage til at mindske cellulite.

Ingredienser:

Sukker & Citron Scrub

hjemmelavet bodyscrub citron

Ingredienser

Ingefær & Citron Scrub

Ingefær er med til at give din hud en beroligende og stimulerende effekt. Citronen og honningen er med til at fugte og blødgøre din hud, og sikrer dig en silkeblød og duftende krop.

Ingredienser

Hjemmelavede Bodyscrubs, dit valg

De fleste bodyscrubs indholder ikke andre ingredienser end dem du har i køkkenet. Så hvorfor ikke lave dem selv, så bestemmer du også lige præcis hvad du vil pleje din hud med. Du kan gemme gamle syltetøjsglas eller købe beholdere og opbevare din bodyscrub i.

Det er kun din fantasi der sætter grænser for hvilke dufte og virkninger din scrub skal have. Derudover er en hjemmelavet bodyscrub også både god for dine sanser og din pengepung.

Rigtig god fornøjelse