Trypton*at

Trypton*at – Bedre nattesøvn

Trypton*at – Bedre nattesøvn

En god nattesøvn er alfa og omega, hvis du skal have overskud til en travl hverdag. Indrømmet, det er ikke ’Breaking News’ – det ved alle, der har prøvet at døje med søvnproblemer i kortere eller længere perioder. Men måske Trypton*at kan hjælpe din krop med at genvinde en god søvnbalance.

Hvad er søvnløshed?

Der findes flere former for søvnløshed. Måske er du en af dem, der går i seng, læser en smule, slukker natlampen, og så ligger du i mørket og tæller får – ved får nr. 427 føler du dig næsten ulden, og søvnen er ikke én millimeter tættere på, end da du lagde dig. Eller måske er du en af dem, der falder i søvn, så snart dit hoved rammer puden, men vågner 3-4 gange i løbet af natten og ligger og kigger op i loftet et stykke tid hver gang, så du får en meget afbrudt nattesøvn. Og ved alle former for søvnproblemer bliver du mere og mere desperat, fordi du er udmærket klar over, hvor besværlig og udmattende næste dag bliver.

Trypton*at hjælper dig af med søvnløse nætter

Men der ER hjælp at hente – ganske naturligt. Trypton*at fra Natur-Drogeriet er en blanding af aminosyren tryptofan og en række urter og vitaminer, som alle har en positiv indvirkning på søvnproblemerne og på dit generelle velvære om dagen, når du ikke har sovet om natten.

Hvad er Trypton*at?

Tryptofan er en aminosyre, som kan omdannes til hormonet melatonin. Og så nærmer vi os noget, der er interessant for søvnløsheden. Melatonin er nemlig kendt som søvnhormonet, og det er det, der kan være guld værd for dig, der lider under en urolig og afbrudt nattesøvn. Du vil blive i en god, dyb søvn hele natten og vågne frisk og udhvilet. Men ikke nok med det: Tryptofan omdannes også til et andet hormon, serotonin, som anses for at være af afgørende betydning for vores humør og generelle velvære. Faktisk regnes serotonin for at være et af kroppens egne lykkehormoner – og det lyder da dejligt som erstatning for en søvnløs nat!

Serotonin kan ikke dannes uden den altafgørende byggesten tryptofan. Og tryptofan er en såkaldt essentiel aminosyre, hvilket betyder, at kroppen ikke selv kan danne den – den SKAL tilføres gennem kosten eller via tilskud.

tryton*at

Kombination af magnesium og urter

I Trypton*at fra Natur-Drogeriet er tryptofan kombineret med bl.a. magnesium, der medvirker til, at du føler dig mindre træt og udmattet. Desuden indeholder produktet en række kendte urter med beroligende virkning, f.eks. baldrian, der gennem århundreder er blevet brugt som et middel mod søvnproblemer. Så der er også hjælp og støtte at hente for dig, der vender og drejer dig og mangler hjælp til indslumringsfasen.

Hvordan virker Trypton*at?

Gå fra at slås med søvnløshed og dage, hvor du ikke føler, at du kan hænge sammen eller har overskud til noget som helst, til en god rytme, der kun bliver bedre og bedre: Du tager Trypton*at-kapsler med tryptofan og beroligende urter om aftenen før sengetid → Du sover bedre, og den tryptofan, der er i kapslerne, kan omdannes til melatonin, tryptofan omdannes til serotonin som sammen med magnesium får dig til at føle dig mindre udmattet og langt mere oplagt. What’s not to like?

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen