Kosttilskud

Kosttilskud kan være mange ting – og der er ligeledes mange meninger omkring kosttilskud. Både negative såvel som positive. Der er dog heldigvis et stort flertal for de positive tilkendegivelser. Ofte bliver kosttilskud udvundet fra urter, planter og mineraler.

I denne sektion finder du alle vores bedste artikler omkring kosttilskud, som skal hjælpe dig med at blive guidet igennem den store jungle.
Det kan nemlig nogle gange være svært at skelne og hvad skal man lige tro på? Vi skal efter bedste evne vejlede dig så godt vi kan igennem disse oplysende artikler.

Kosttilskud – en god medspiller på vejen mod sundhed

Kosttilskud bliver af nogle set en smule ned på og bliver opfattet som noget unaturligt. På Helsebixen tror vi på at kosttilskud er et rigtig godt supplement til en sund og varieret kost. Så længe man bare husker at kosttilskud ikke kan erstatte maden, men skal supplere den.

Hvis du finder den rette balance og hver dag får rigeligt med fibre, vitaminer, mineraler osv. så er der intet forkert i at tilføje lidt ekstra. Enten i form af fiskeolie, fordi du ikke er så vild med smagen af fisk og derfor ikke får nok af dette.

Så længe det ikke tager overhånd, så er kosttilskud en rigtig god medspiller, når det handler om at finde den optimale sundhed.

Se det store udvalg af kosttilskud lige her >>

Øget behov for kosttilskud

Der kan også være situationer og omstændigheder der gør at du har et ekstra behov, som kan være svært at få dækket gennem den almindelige kost.
Her er kosttilskud også et rigtig godt alternativ.

Lider du f.eks. af slidgigt, så er det almindelig kendt at glucosamin er rigtig godt. Dette bliver udvundet af skallen fra skaldyr. Derfor kan det af gode grunde være svært at få i tilstrækkelige mængder – det er de færreste der gider spise skallen.

Der er også visse sportsudøvere som har et øget behov for vitaminer og mineraler, da deres sport er meget krævende. Der er f.eks. mange atleter som tager et dagligt tilskud af magnesium magnesium. Det hjælper dem nemlig med at reducere træthed i musklerne.

Gå på opdagelse ovenfor og find ny og spændende viden indenfor de mest relevante emner.