DK's største udvalg
Optjen bonus på dit køb
1-3 dages levering
Gratis fragt ved alle beløb

Kakaosmør

Kakaosmør er en alsidig ingrediens i dine hjemmelavede plejeprodukter og desserter, se udvalget lige her >>

Fugtgiveren i den hjemmelavede creme

Kakaosmør kan spises, men dets optimale brug er som "fugtgiver" og "fedt" i dine hjemmelavede cremer, pomader, kosmetik og sæber. Kakaosmør har en mild og naturlig duft af kakao. Samtidigt fugter og blødgør den huden.

Kakaosmør i desserter

Først og fremmest kan du bruge smøret til at fremstille dit eget chokolade. Tilsæt blot kakaopulver og kokossukker. Kakaosmør er også velegnet i diverse bagværk, kager og is!

Fremstilling

Kakaosmør fremstilles af den rå kakaobønne, hvor man separerer fedtet fra kakaopulveret. Kakaobønnens naturligt høje indhold af fedt, giver kakaosmøret sin konsistens.

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til bestilling

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader