3

Bærsovs til desserter

Bærsovs til desserter

Bærsovsen er perfekt som tilbehør til is og til pandekager. Den kræver kun to indgredienser; en pose frosne bær og sukker!

Ingredienser

  • 2 dl sukker til en pose frosne bær

Sådan gør du

  1. Hæld sukkeret over de frosne bær og bland det godt sammen med en ske.
  2. Nu skal det bare have lov til at stå på køkkenbordet. Sukkeret trækker saft ud af bærrene. Som regel er der slet ikke behov for mere væske. Vend det hele godt med en ske en gang i timen, så sukkeret kan blive opløst i væden.
  3. Voila! Du har nu en lækker bærsovs! Velbekomme!
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Bærsovs til desserter
Udgivet
Tid i alt

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen