Beauty Bear TAN Vitamins - Få En Perfekt Og Vedvarende Tan

Beauty Bear TAN Vitamins – Til en perfekt og vedvarende tan

Beauty Bear TAN Vitamins – Til en perfekt og vedvarende tan

Sommeren nærmer sig, og det betyder for mange at der skal arbejdes på en flot tan. Problemet med solbadning er at den flotte kulør ikke altid holder så langtid som man gerne vil have, og at man ikke får forberedt huden godt nok inden.

Her kommer Beauty Bear TAN Vitamins ind i billedet. Kosttilskuddet er udviklet som velsmagende vingummier, der tilfører kroppen næringsstoffer, som forbereder huden til solens stråler så du kan få en perfekt og vedvarende tan.

Naturligt tilskud til en flottere tan

Beauty Bear TAN Vitamins er udviklet med naturlige ingredienser og er uden kunstige tilsætnings-, smags- og sødestoffer.

Med TAN Vitamins får du vingummier med smag af fersken, der forbereder din hud indefra, så den er klar til sommerens sol. Vil du have en smuk og vedvarende tan, så er dette kosttilskuddet til dig.

Hvordan virker Beauty Bear TAN Vitamins?

Betacaroten – Beskytter huden mod solen

Betacaroten bidrager til vedligeholdelse af normal hud, og så beskytter den huden mod solen. Betacaroten er en carotenoid, som er en gruppe af gule og røde farvestoffer. Det er de farvestoffer, der giver gulerødder deres farve. Betacaroten er desuden et forstadie til A-vitamin, da kroppen kan omdanne det til A-vitamin.

Når man indtager betacaroten i en længere periode, så opnår man karotenæmi, hvilket betyder at underhuden bliver gylden og man får derved en gylden hudfarve. Når huden får farve, bliver farven dannet rundt om overhudens pigmentceller og der dannes et beskyttende lag om cellekernerne. En solbrun kulør er altså en naturlig forsvarsmekanisme.

Betacaroten skaber derved en hurtigere tan og gør det samtidigt svære for din hud at blive solskoldet. Ligeledes hjælper det på soleksem.

Acerola – Vedligeholder huden

Acerola indeholder naturlig C-vitamin, der hjælper huden med at udvikle kollagen samt beskytter huden mod oxidativt stress. C-vitamin er essentielt i dannelsen af aminosyrer, der indgår i proteinet kollagen.

Med alderen mindskes dannelsen af kollagen, hvilket forårsager alderstegn. Yderligere nedbrydes kollagen også af solens UV-stråler. Kollagen er at finde i vores hud, hår, negle, knogler, brusk og sener. C-vitamin er derfor vigtigt for at vedligeholde dannelsen af kollagen, der er essentiel for at vedligeholde huden.

Vil du have en smuk og vedvarende tan?

Så er Beauty Bear TAN Vitamins et oplagt tilskud til dig. Du beskytter og vedligeholder din hud, imens du vil få en flottere og vedvarende kulør. Selvom du tager Beauty Bear TAN Vitamins skal du stadig bruge solcreme, når du solbader.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen