Bedst I Test - Kreatin

Bedst i test – Kreatin

Bedst i test – Kreatin

Kreatin er stof, der findes i kroppen, primært i musklerne. Det spiller en vigtig rolle i energiomsætningen under intens fysisk aktivitet. Når du udfører kortvarige, eksplosive aktiviteter som vægtløftning eller sprint, bruger dine muskler kreatin som en kilde til hurtig energi. Kroppen producerer selv kreatin, men mange mennesker bruger et kreatintilskud i forbindelse med træning. 

Hvorfor tage tilskud med kreatin?

Kreatintilskud er populært hos folk, som gerne vil booste deres træningsresultater. Dette gælder især inden for intens træning, som styrketræning eller sprint. På den måde kan kreatin bidrage til mere styrke og større muskelmasse. Det er ikke alle, som oplever en effekt fra et kreatintilskud, da kroppen selv producerer kreatin samt optager stoffet fra animalske fødevarer. Det kan dog være værd at overveje, hvis du er vegetar, veganer eller bare gerne vil booste din præstation under træning. 

Hvilket tilskud skal du vælge?

Det kan være svært at vælge et kreatintilskud – især hvis du aldrig har prøvet det før. Der er en masse små variationer mellem de forskellige brands, som kan gøre det til en uigennemskuelig opgave at finde det rette produkt til dine behov. Derfor har vi samlet vores største kreatinfavoritter og vurderet dem på forskellige parametrer – så kan du nemt finde det perfekte tilskud til dig. 

Bedst i test – Vælg det rette kreatintilskud

Optimum Nutrition Creatine Powder Unflavored (317 g)

Optimum Nutrition Creatine er et af de mest populære kreatintilskud på Helsebixen. Her får du en stor mængde kreatin, som holder længe og indeholder 0 kalorier eller kulhydrater – kun 100% kreatin. 

  • Pris pr. daglig dosis (vejl. pris): 1,81 kr. 
  • Anbefalet daglig dosis: 3,4 gram
  • Oprindelsesland: Storbritannien 
  • Type: Pulver

Bodylab Kreatinpulver (300 g) 

Når det kommer til kreatin i høj kvalitet, er Bodylab Kreatinpulver en del af toppen. Det er ikke et ligegyldigt superlativ – jo finere kvalitet, jo hurtigere og mere effektivt kan kroppen optage kreatinen. På den måde får du det maksimale ud af dit tilskud og din træning. 

Pris pr. daglig dosis (vejl. pris): 1,81 kr. 
Anbefalet daglig dosis: 3 gram
Oprindelsesland: Danmark 
Type: Pulver


IN||ZYM Kreatin (400 g)

IN||ZYM Kreatin er det perfekte valg til dig, som gerne vil have en stor portion kreatin, som holder i lang tid. Dette tilskud indeholder nemlig hele 400 gram kreatinpulver, som holder dig suppleret med kreatin i lang tid – endda til en billig pris per daglig dosis. 


Pris pr. daglig dosis (vejl. pris)
: 1,50 kr. 
Anbefalet daglig dosis: 3 gram
Oprindelsesland: Sverige 
Type: Pulver


Bodylab Kreatin Kapsler (180 stk)

Er du ofte på farten eller synes du, at en stor bøtte med kreatinpulver er besværligt? Så kan Bodylab Kreatin Kapsler være noget for dig. Her kommer kreatinen nemlig i kapsler, som gør det nemt for dig at få dit daglige kreatintilskud uanset hvor du er. Samme virkning som pulver, bare mere praktisk.

Pris pr. daglig dosis (vejl. pris): 4,60 kr. 
Anbefalet daglig dosis: 6 kapsler
Oprindelsesland: Danmark 
Type: Synkevenlige kapsler


PurePower Kreatin (300 g)

PurePower Kreatin er et førsteklasses kreatintilskud. En stor fordel med PurePwer Kreatin er, at du nemt kan justere doseringen efter dit aktivitetsniveau. Blandes nemt i drikkevarer og kan indtages når som helst.

Pris pr. daglig dosis (vejl. pris): 3 kr. 
Anbefalet daglig dosis: 3,4 gram
Oprindelsesland: Danmark 
Type: Pulver


LinusPro Kreatin Neutral (50 g)

LinusPro Kreatin Neutral er det perfekte valg for dig, som gerne vil prøve kreatin for første gang. Dette produkt er det billigste produkt i testen og er derfor et godt startprodukt for dig, som gerne vil mærke effekten af et kreatinprodukt, før du køber en stor portion. 

Pris pr. daglig dosis (vejl. pris): 3,5 kr. 
Anbefalet daglig dosis: 3 gram
Oprindelsesland: Sverige 
Type: Pulver


Hvilket kreatintilskud er bedst?

Der er ikke noget entydigt svar på spørgsmålet om det bedste kreatintilskud – det kommer nemlig helt an på dine behov og præferencer. Foretrækker du produktet med den billigste daglige dosis? En stor bøtte, som holder dig suppleret i lang tid? Måske foretrækker du danskproducerede tilskud? Forhåbentlig har du fået et godt overblik efter at have læst vores bedst-i-test. Hvis du vil vide mere om de specifikke produkter, anbefaler vi at du søger mere information på Helsebixen.dk. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte vores Kundeservice, der vil forsøge at besvare dem på bedste vis.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen