DIETSHAKE

Bedst i test – Vejen til en succesfuld diæt

Bedst i test – Vejen til en succesfuld diæt

Strammer bukserne eller skal fedtprocenten reduceres? Diæter er en populær måde at tabe sig og opnå en sund livsstil på. Der findes utallige diæter på markedet, og det kan være svært at finde den helt rigtige for dig og dine behov. Derfor har vi testet en række fantastiske diæt-produkter, som kan hjælpe dig på vej til et lettere vægttab.

Hvorfor er diæter gode?

En nøje udvalgt diæt kan være god for dig, hvis du ønsker at tabe dig eller opnå en sundere livsstil. En god og hensigtsmæssig diæt hjælper dig med at få styr på kosten, samt hjælper til at du får et sundt og varieret indtag af kalorier, fedt og salt. Det er vigtigt at finde en diæt, der indeholder alle de næringsstoffer, du behøver. Derfor anbefaler vi at man sætter sig et realistisk mål og undersøger, hvad der skal til for at nå derhen. Diæter kan tilmed hjælpe dig med at opnå et sundt vægttab og reducere risikoen for en række sundhedsproblemer såsom højt blodtryk, type 2-diabetes og hjerte-kar-sygdomme.

Hvorfor benytte diætprodukter?

Der kan være mange grunde til at anvende diætprodukter. Nogen gør det for at tabe sig, mens andre måske gør det for at få mere energi, forbedre deres kostvaner eller opfylde specifikke ernæringsbehov. Diætprodukter som shakes, pulvere og tabletter kan være et nemt supplement til en sund og balanceret kost, og kan være en god måde at få de næringsstoffer, man har brug for, når man ikke har mulighed for at spise et måltid. Det er dog vigtigt at huske på, at de fleste diætprodukter ikke bør erstatte måltider helt, men snarere bruges som et supplement til en sund og balanceret kostplan, medmindre at det specifikke produkt er godkendt som fuldkosterstatning.

Hvad er en Diet Shake?

En diet shake er ofte defineret som pulver, der blandes med mælk, vand eller en anden væske hvoraf det bliver til en, velsmagende og nærende drik. Diet shakes indeholder forskellige proteiner og næringsstoffer og er ofte ideelle som supplement til en slankekur, eller som en alternativ måde at indtage næring på, når man ikke har mulighed for at spise et måltid. De fleste Diet Shakes indeholder tilsætningsstoffer såsom vitaminer og mineraler der hjælper med at opfylde ernæringsbehovet og give en mættende følelse.

Fuldkosterstatninger

Der findes i dag Diet Shakes, som fungerer som fuldkosterstatninger. Det er især Nupo’s Diet shakes, som du kan anvende som fuld erstatning for den almene kost. Disse typer af Diet Shakes hjælper til et effektivt og kontrolleret vægttab, da man ikke selv behøver tænke over kalorieindtaget fra andet kost. En fuldkosterstatning er yderst ideel for dig, der ønsker en hurtigt virkende diæt. Vi anbefaler dog, at man sætter sig nøje ind i næringsforholdene inden man foretager store ændringer i sine kostvaner. 

Bedst i test – Vejen til en succesfuld diæt

Der findes et hav af forskellige diæter på markedet og derfor kan det være meget svært at finde den rette. Derfor har vi testet 5 fantastiske diæt-produkter som kan hjælpe dig på vej til et effektiv vægttab. Du kan finde alle diætprodukter, lige her >>

Nupo Diet Shake Caffe Latte

Nupo Diet Shake Caffe Latte er en godkendt fuldkosterstatning, med andre ord et diætprodukt, der er skabt til at hjælpe dig med at tabe dig og opnå en sundere kostrelateret livsstil. Shaken er tilsat koffein og kommer med smag af caffe latte. Produktet giver en god mættende følelse og bør stå i stedet for normal kost. Perfekt til diæten.

  • Mængde: 960 g.
  • Mængde pr. dag: 192 g.
  • Pris pr. daglig dosis: 59,90 kr.
  • Hvormange måltider dækkes: Fuldkosterstatning (Dækker ALLE måltider)

New Nordic Coffee Diet

New Nordic Coffee Diet er et diætprodukt i form af tabletter med kaffe-ekstrakt og Glucomannan. Produktet øger stofskiftet som styrker fedtforbrændingen, samtidigt er der tilsat koffein og B12-vitamin, der bidrager til energiomdannelsen. Bør anvende som supplement til varieret kost.

  • Mængde: 120 tabletter
  • Mængde pr. dag: 6 tabletter dagligt
  • Pris pr. daglig dosis: 13,82 kr.
  • Hvormange måltider dækkes: 0 – fungerer som supplement til varieret kost

Bodylab Diet Shake Ultimate Chocolate

Øg energistofskiftet og vægttabet med denne favorit fra Bodylab. Med indhold af vigtige proteiner, kostfibre og næringsstoffer, får du en shake som kan suppleres med sund kost. Denne shake smager af naturlig chokolade, hvilket gør den lækker og nem at indtage.

Mængde: 1100 g.
Mængde pr. dag: 2 portioner af 55 g.
Pris pr. daglig dosis: 23,90 kr.
Hvormange måltider dækkes: 1-2 måltider – supplér med sund kost.


EASIS Diet Shake Strawberry

Denne delikate Jordbær shake er et favorabelt diæt-produkt, som hjælper til en sund og balanceret kost. Shaken indeholder mineraler, vitaminer og næringsstoffer som hjælper til at give en mættende følelse. EASIS Diet Shake er uden tilsat sukker, hvilket danner grundlag for et kaloriefattigt produkt, med høj effektivitet.

Mængde: 300 g. 
Mængde pr. dag: 50g.
Pris pr. daglig dosis: 19,80 kr.
Hvormange måltider dækkes: 1-2 måltider – supplér med sund kost.


New Nordic Speed Diet

Dette produkt er ideelt for dig der ønsker en hurtig og effektiv diæt. Med indhold af moringa, karrytræ, løvetand og morbær, samt ekstrakt fra wakametang og chrom, får du en naturlig og koncentreret kombination, der hjælper til øget forbrænding. Ideelt til diæten.

Mængde: 90 tabletter 
Mængde pr. dag: 3 tabletter 
Pris pr. daglig dosis: 10,23 kr.
Hvormange måltider dækkes: 0 – fungerer som supplement til varieret kost


Hvilket diæt-produkt bør du vælge?

Det er svært at kåre én vinder af testen, da det kommer an på hvilket behov man forsøger at få dækket. Dog er vi meget positive over Nupo Diet Shake, da den fungerer som fuldkosterstatning og derfor giver fuld kontrol over kost og kalorieindtag. Med en daglig doseringsrpis på ca. 59 kr. er det vigtigt at huske på at man med dette produkt, ikke behøver at købe måltider ved siden af, og at du her får et virkelig effektivt produkt. Hvis man leder efter en længerevarende løsning, mener vi at Bodylab Diet Shake er god, da den dækker 1-2 måltider i løbet af en normal dag. Ønsker du at få en effektiv kickstart på din diæt, så er New Nordic Speed Diet helt ideelt. Det er dog vigtigt at sætte sit mål i perspektiv inden man træffer sit endelige valg.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen