Cake in a cup – Chokolade kage
Cake in a cup – Chokolade kage
Dette er intet mindre end genialt. En lækker lun chokoladekage, nemt og hurtigt uden nogen form for skyldfølelse – blot den rene chokolade nydelse!
En dejlig chokoladekage som ikke tager mange sekunder at lave, og når det så er sagt er chokoladekagen fri for sukker, gluten og æg.
Chokoladekagen er proteinrig og kalorielet, det bliver næsten ikke bedre!
Ingredienser
- 1 pose cake in a cup – Chokoladekage
- 1/2 dl. vand
Tips: Erstat noget af vandet med mælk for at få en mildere smag, eller kaffe for at få en mokka-chokolade-kage. Hvis du ikke er til kaffe, kan man også tilføje hakkende nødder, bær eller sukkerfri chokolade og serverer den nybagte kage med sukkerfri vaniljeis.
Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vandet.
- Bland indholdet sammen og hæld dejen i en kop.
- Sæt koppen i mikrobølgeovnen på maks effekt i ca. 1 minut (50 – 70 sekunder).
- Ta’ koppen ud af mikrobølgeovnen og lad chokoladekagen afkøle i ca. 1 minut.