Håndpleje - Forkæl Dine Hænder

Håndpleje – Giv dine hænder den bedste pleje

Håndpleje – Giv dine hænder den bedste pleje

I en tid hvor vi vasker hænder så meget, så er det vigtigt at have den helt rigtige håndpleje, så man ikke får tør og sprækket hud på hænderne. Vil du gerne undgå det og lære vores bedste tips til den optimale håndpleje? Læs videre hvor vi kommer med vores råd og anbefalinger til bl.a. håndcreme.

Den optimale håndpleje

At have smukke, bløde hænder er noget vi alle drømmer om at have, men vi går sjældent lige så meget op i håndpleje som vi gør i ansigtspleje. I disse tider er vi dog nødsaget til at gå lige meget op i begge dele, fordi vi vasker og spritter så meget. Det udtørrer hænderne, og de kræver derfor en masse fugt og næring. Ellers vil huden sprække, kløe og blive rød. Herunder finder du vores guide til den optimale håndpleje.

Step 1 – Vælg den bedste håndcreme

Hvis du ønsker at have sunde, velplejet og intakte hænder efter en periode, hvor du vasker og spritter dine hænder meget, så er en håndcreme det bedste våben du har – og du skal bruge den efter hver håndvask/afspritning.

Vores favorit er Pureviva Håndcreme, der er med til at fugte, så huden på hænderne stadig har volume. Derudover virker den opstrammende, så dine hænder kan se spændstige og intakte ud. Huden på hænderne er altid meget udsat – og det er oftest det der ældes først, fordi vi ikke altid er så gode til at pleje vores hænder.

Pureviva Håndcreme er med til at reparere, beskytte, men også pleje hænderne. Det er aldrig for sent at bruge håndcreme – men du skal begynde så hurtigt som muligt. Lige nu er det vigtigere end aldrig før pleje sine hænder, imens man holder en god håndhygiejne.

Råd til påførsel af håndcreme

  1. Vask dine hænder med en mild sæbe
  2. Tør dem forsigtigt
  3. Smør dine hænder ind i din håndcreme. Sørg for at gnid cremen godt ind – Husk håndryggen, neglebånd og håndleddet
  4. Lad huden absorbere cremen, så fugt og næring får lov til at trænge ind i huden

Step 2 – Fugthandske & håndcreme

Vil du tage din håndpleje til et endnu højere niveau? Så er en fugthandske og håndcreme det helt perfekte par til dig! Med et sæt fugtgivende handsker gør du det nemmere for dig selv at pleje dine hænder. De er nemme at anvende, kan bruges mange gange og så er de udviklet til at tilføre fugt og næring til dine hænder.

Det eneste du skal gøre er at smøre dine hænder godt ind i en håndcreme på, f.eks. Pureviva Håndcreme, hvorefter du tager handskerne på og lader dem være på indtil cremen er fuldt absorberet.

Step 3 – Vælg den rigtige håndsæbe

Når vi vasker hænder så ofte som vi gør lige for tiden, så er det vigtigt at man får valgt en rigtig god håndsæbe, der både bekæmper bakterier og forebygger smitte, men som også plejer, nærer og beskytter huden.

Det kan være en fordel at vælge en mild og skånsom håndsæbe, der mindsker risikoen for at udtørre sine hænder og som samtidig tilfører huden fugt og pleje.

Husk: Når du har vasket hænder, så smør dem ind i håndcreme efter!

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen