Honningristede Pekannødder

Honningristede Pekannødder

Honningristede Pekannødder

En snack kun med 2 ingredienser, der stadig smager helt fantastisk, lyder det næsten ikke for godt til at være sandt? Hvis du er i tvivl, så bliver du nødt til at lave disse honningristede pekannødder, der smager himmelsk, og kan erstatte fredagsslikken.

Det skal du bruge

  • 3 dl Pekannødder
  • 2 spsk. honning

Vidste du at pekannødder indeholder hele 9,6 gram fibre pr. 100 gram?

Sådan laver du honningristede pekannødder

  1. Forvarm ovnen til 180 °
  2. Rør pekannødder og honning sammen i en skål og rør grundigt sammen
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir, og fordel nøddemassen
  4. Bag i 15 minutter og hold øje med nødderne. så de ikke brænder på
  5. Lad pekannødderne afkøle i 10 minutter, og tag en håndfuld

Nyd dine hjemmelavede honningristede pekannødder til kaffen, som en sund eftermiddagssnack, eller som alternativ til fredagsslikken, velbekomme :-)

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen