Kanelsnegl Pandekager

Kanelsnegl Pandekager

Kanelsnegl Pandekager

Der er altid en god undskyldning for at spise en kanelsnegl, og nu kan du tilmed spise dem til morgenmad – mums! Disse kanelsnegl pandekager er sukkerreducerede, og så er de fri for gluten.

Det skal du bruge til dine kanelsnegl pandekager:

Til dejen

Til kanelstriben

Sådan gør du:

  1. Start med at lave dit kanelfyld ved at blande mandelsmør, sirup og 1 tsk kanel sammen i en lille skål
  2. Tilføj blandingen til en lille pose, eller en sprøjtepose
  3. Lav derefter selve dejen, bland havregryn, rismel, bagepulver, vaniljepulver, salt og 1/2 tsk kanel i en skål og rør godt sammen
  4. Steg dine pandekager på en middelvarm pande
  5. Start med at fylde cirka 1/2 dl dej på panden, og skynd dig herefter at presse kanelfyldet ud i en cirkel i dejen
  6. Du skal skynde dig at lave kanelcirklen, så start med at øve dig på en

Server dine kanelsnegl pandekager med frisk frugt, vaniljeskyr, eller lav en lækker glasur til :-)