Kanelsnegl Pandekager
Kanelsnegl Pandekager
Der er altid en god undskyldning for at spise en kanelsnegl, og nu kan du tilmed spise dem til morgenmad – mums! Disse kanelsnegl pandekager er sukkerreducerede, og så er de fri for gluten.
Det skal du bruge til dine kanelsnegl pandekager:
Til dejen
- 1/2 dl mandelmælk – gerne sødet
- 1 æg
- 1 tsk vaniljepulver
- 1 dl glutenfrie havregryn
- 1 dl ris mel
- 1 tsk glutenfri bagepulver
- 1 knivspids salt
- 1/2 tsk Kanel
Til kanelstriben
- 1 tsk kanel
- 2 spsk mandelsmør
- 2 spsk agave sirup
Sådan gør du:
- Start med at lave dit kanelfyld ved at blande mandelsmør, sirup og 1 tsk kanel sammen i en lille skål
- Tilføj blandingen til en lille pose, eller en sprøjtepose
- Lav derefter selve dejen, bland havregryn, rismel, bagepulver, vaniljepulver, salt og 1/2 tsk kanel i en skål og rør godt sammen
- Steg dine pandekager på en middelvarm pande
- Start med at fylde cirka 1/2 dl dej på panden, og skynd dig herefter at presse kanelfyldet ud i en cirkel i dejen
- Du skal skynde dig at lave kanelcirklen, så start med at øve dig på en
Server dine kanelsnegl pandekager med frisk frugt, vaniljeskyr, eller lav en lækker glasur til :-)