Multivitaminer Som Gummies

Multivitaminer som Gummies – Hvad er fordelene?

Multivitaminer som Gummies – Hvad er fordelene?

Måske du synes det lyder lidt underligt, at spise vitaminer i form af vingummier som voksen. Men faktisk er der mange der foretrækker de letfordøjelige og velsmagende multivitamin gummies.

Vi har undersøgt hvorfor du ser flere og flere kosttilskud som gummies, om de er lige så effektive som kapsler, og så kan du læse mere om EasyChew’s populære tygbare gummies.

Multivitamin Gummies til voksne

easychew

Tænker du at gummies som kosttilskud kun er til børn? Så kan du godt tro om igen, for multivitaminer som gummies findes også til voksne. Er du ikke fan af at sluge de store kapsler om morgenen? Så er de små tygbare gummies et godt alternativ.

Gummies vs. kapsler

Som forbruger kan det være svært, at gennemskue hvilke tilskud man skal vælge, og i hvilken form. Vi har undersøgt om gummies rent faktisk, kan måle sig med de almindelige kapsler og tabletter.

Vitaminindholdet

Det spørgsmål, der dukker op hos de fleste, er om en gummy rent faktisk kan give dig den samme koncentrerede form af vitaminer, som en almindelig kapsel eller tablet kan? Og faktisk er svaret ret simpelt, for det er gældende for begge udgaver. En gummy kan nemlig sagtens indeholde lige så store doser af de forskellige vitaminer, det handler om at gennemskue producenten og indholdet af vitaminer. Uanset om vitaminerne er i pilleform eller gummyform, vil der være forskel på doseringen af vitaminer.

Smag & tekstur

En af de største forskelle, der er mellem gummy vitaminer og den traditionelle vitamin kapsel, er smagen og teksturen. Mens en tablet er hård, og oftest svær at sluge, er en gummy blød, tygbar og med en dejlig smag af frugt. Du skal dog være opmærksom på at visse gummies kan indeholde sukker.

Coatingen

Mange kapsler og piller er hylstret med gelatine fra kalv eller okse. Dette strider imod manges principper om at skære ned på kød, og flere og flere vælger at blive veganere og vegetarer. Med en gummy undgår du oftest gelatine, da mange gummies fremstilles med frugtfibre.

Optageligheden

Både tygbare tabletter og gummies, absorberes hurtigere i kroppen end tabletter og piller, fordi du tygger dem inden de fordøjes. Generelt er de fleste former for vitaminer ens i biotilgængelighed. Der er altså ikke stor forskel på optageligheden i gummies og tabletter, og det er endnu ikke bevist, at gummies skulle have en mindre optagelighed end tabletter.

3 fordele ved multivitamin Gummies

1. Nemme at sluge

Som nævnt tidligere er en af de største fordele ved en gummy deres bløde og tygbare form. Tager du mange andre kapsler i forvejen, kan du med fordel bytte en af dem ud med en gummy.

2. Ingen dårlig eftersmag

Ved kapsler og piller kan du oftest få en dårlig eftersmag når du har slugt pillen, og i værste tilfælde kan du få sure opstød eller halsbrand. Med gummies får du en dejlig smag af frugt, og så er der ingen dårlig eftersmag.

3. Ingen unødvendig coating

Langt de fleste gummies indeholder ikke gelatine, og er fremstillet helt uden unødvendig coating. Derfor er du også tit sikret et vegetarisk tilskud. Derudover er gummies ofte overfladbehandlet med naturlige planteolier som solsikkeolie og kokosolie, eller med carnauba voks.

EasyChew Multivitamin + omega 3

Er du nødt til at prøve en vitamin gummy? Så er EasyChews lækre vitamin gummies et godt bud. De sikrer dig de nødvendige vitaminer, som bidrager til kroppens mange funktioner både fysisk og mentalt, og så indeholder de også omega 3.

De smager dejligt af frugt og er lette at tygge, da de er lavet på frugtfiber (pektin).

Få dækket dit behov

EasyChew Multivitamin er fri for både kunstige sødemidler og konserveringsmidler samt kunstige smags- og farvestoffer, og er derfor udelukkende lavet på naturlig farve og smag fra frugt. Dog er den ikke vegansk, da den indeholder fiskeolie fra tun og makrel.