Okseboller Squash Pesto

Okseboller med squash pasta i pesto

Okseboller med squash pasta i pesto

Super lækker og sund ret, som er nem at lave. Opskriften giver 10 små okseboller. Svare til to personer.

Ingredienser

  • 300 gram hakket oksekød
  • 1/2 tsk. oregano
  • 1/2 tsk. basilikum
  • 2 håndfuld persille
  • 1 æg str. M/L
  • 2 spsk. glutenfri havregryn
  • 1 rød chili
  • Salt og peber
  • 1 squash
  • 5 radiser
  • 2 spsk. grøn økologisk pesto
  • 30 gram pinjekerner

Sådan gør du

  1. Først hakker du persille og chili og blander det sammen med farsen.
  2. Tilsæt så salt og peber, havregryn, æg, basilikum og oregano og rør godt rundt.
  3. Form nu farsen til 10 små kødboller og steg dem på panden i lidt oliven olie.
  4. Skær nu squash i tynde strimler, eller brug din spiralizer hvis du har en, så det bliver til spaghetti, læg dem så i en skål med salt.
  5. Nu skal du igang med at snitte radiser fint og riste pinjekerner ved svag varme på panden.
  6. Lige inden servering hælder du kogende vand i skålen med squash, i 5 minutter og sier vandet fra. Herefter tilsætter du de ristede kerner, radiser og pesto. Velbekomme!
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Okseboller med squash pasta i pesto
Udgivet
Tid i alt