IMG 8402

Opskrift på det ultimative B12-vitamin, Citron og Ingefær Shot

Opskrift på det ultimative B12-vitamin, Citron og Ingefær Shot

Ét enkelt shot – og så har du givet din krop et vitaminboost i verdensklasse! Denne opskrift er en simpel og let måde at sikre din krop dets daglige behov for især B12-vitaminer, som specielt veganere og vegetarer ofte er i underskud af. B12-vitamin kan være svært at indkludere i en plantebaseret kost, da det næsten udelukkende findes i animalske produkter.

Ingredienser i topklasse!

Puori x GreenKitchenStories Vitamin B12 Berry Booster er et innovativt kosttilskud med letoptageligt B12-vitamin – og så er det 100% vegansk. Kosttilskuddet er nemlig udvundet fra vilde bær, der bliver omhyggeligt håndplukket i nordiske skove. De vilde bær indeholder næsten 4 gange så mange antioxidanter som normale blåbær – og så er de rige på flavonoider.

Det naturlige og veganske kosttilskud er fremstillet i pulverform, der netop gør Vitamin B12 Berry Booster let at anvende og nemt at indkludere i din kost. De vilde blåbær er tilsat et lille strejf naturlig stevia for at fremme den himmelske smag af frisk blåbær.

Den forfriskende smag gør netop Vitamin B12 Berry Booster ideel at bruge i denne opskrift på det ultimative vitamin Shot. Udover Vitamin B12 Berry Booster er shottet også tilsat citron og ingefær, der tilsammen udgør det perfekte vitamin-boost til din krop!

Opskrift: B12 Citron & Ingefær Shot

1 servering

  • Vand
  • ½ citron
  • 1 lille stykke frisk ingefær
  • B12 Berry Booster

Start med at lægge et shotglas i fryseren. Når shotglasset er koldt tages det ud af fryseren og fyldes halvt op med vand, friskpresset citronjuice fra ½ citron samt en smule friskrevet ingefær.

Tilsæt derefter pulveret fra en pakke B12 Berry Booster, rør det sammen med de øvrige ingredienser og wupti: Så er det lækre vitamin-shot klar til at blive drukket som et shot!

Hvorfor er B12-vitamin vigtigt?

B12-vitaminet er et essentielt vitamin hvilket betyder, at det ikke kan undværes af kroppen. Hvis kroppen ikke får nok af det essentielle vitamin går det ud over en række vigtige funktioner der har brug for B12 vitamin – og det vil især kunne mærkes på vores energiniveau. B12 vitamin er nemlig altafgørende for kroppens evne til at producere energi, hvilket betyder, at mangel af B12 vitamin normalvis viser sig i form af træthed og udmattelse.

Udover at spille en essentiel rolle i kroppens energiproduktion er B12 vitamin også nødvendigt for funktioner som celledeling, dannelse af røde blodlegemer og metabolismen. Det kan derfor ikke understreges nok, hvor vigtigt det er med et dagligt tilskud af B12 vitaminet!

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen