Mango Smoothie Med Kollagenpulver

Frisk Mangosmoothie med Puoris nye kollagen pulver

Frisk Mangosmoothie med Puoris nye kollagen pulver

Her får du opskriften på en lækker frisk Mangosmoothie med Puoris CP1 Rene Kollagenpeptider. Danske Michelin kok, Thomas Rode, har udviklet en fantastisk mango smoothie med Puoris nye kollagen pulver, som er perfekt at starte dagen på.

Frisk Mangosmoothie med Puoris nye kollagen pulver

Elsker du også at starte en varm sommerdag med en frisk smoothie?

Puoris CP1 Rene Kollagenpeptider kan nemt blandes i din favorit smoothie, og giver samtidig over 90% rent protein pr. skefuld CP1. Med denne mangosmoothie opskrift udviklet af Thomas Rode, viser han hvordan du kan opgradere ernæringsprofilen på din smoothie med Puoris kollagen.
Det kan være at den her mangosmoothie bliver din nye favorit? Her viser vi hvordan du nemt kan tilføje den til din næste smoothie. 

Mangosmoothie med mynte:

Opgrader din smoothie med et CP1 boost der kan være med til at holde dig mæt i længere tid – det vil hverken ændre på smag eller tekstur.

Fremgangsmåde til smoothie

Portioner: 2

Tid: 10 minutter

Ingredienser:
Fremgangsmåde:
  1. Skræl mangoen og fjern stenen.   
  2. Kom mangokødet og kokosmælken i din blender med mynte, vanilje, O3, SB3 og en måleske CP1.  
  3. Blend indtil smoothien er cremet og jævn.

Tip! Hvis du er ved at blive træt af de samme smoothie ingredienser, kan du prøve at eksperimentere med nogle forskellige krydderurter – det kan give ny aroma og friskhed.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen