Asian Woman Showing Stretchmarks On Her Belly

Sådan undgår du strækmærker

Sådan undgår du strækmærker

Døjer du ligesom mange andre af strækmærker, ar eller ujævne hudnuancer på din krop? Så bør du kigge nærmere på Bio-Oil og læse med her, hvor Helsebixen har kigget nærmere på det effektive middel mod bl.a. ar og strækmærker.

Hvad er strækmærker?

Når din krop udvider sig hurtigere end dit hudlag, opstår der revner i din hud, som danner ar, når de heles. Det er det, vi i daglig tale kalder strækmærker. Faktisk er det din huds svar på at følge med en hurtig vækst eller vægtøgning, der gør, at vi får strækmærker. De permanente mærker er trælse at have og når man først har fået dem, er det som regel for sent at gøre noget.

Heldigvis har Helsebixen set nærmere på problemet med strækmærker og opdaget det effektive Bio-Oil, som er specifikt formuleret til at hjælpe med at forbedre strækmærkernes udseende. Selvom det aldrig kan fjerne dem helt, er det en effektiv hjælp til at forbedre dine strækmærker alle steder på kroppen. Alt efter din hudtype, race, alder, kost og din huds hydreringsniveau, er det svært at vurdere, om du vil få strækmærker.

Personer såsom gravide, bodybuildere, unge i perioder med hurtig vækst og dem, der oplever hurtig vægtøgning, er blandt dem, der er mest tilbøjelige til at danne strækmærker. Har du strækmærker, ujævne hudnuancer eller ar, som du er træt af at se på din krop, så er Bio-Oil en effektiv hjælp til at forbedre netop det, du er træt af at se på.

Bio-Oil 60 ml

Hvad er Bio-Oil?

Bio-Oil er en effektiv hudplejeolie, som hjælper dig med at forbedre udseendet af lige præcis det/de mærker, du er træt af at se på. Bio-Oil kan nemt anvendes mod ar, strækmærker, ujævne hudnuancer, aldrende hud eller endda dehydreret hud.

Gennem flere år har Bio-Oil vundet hele 183 hudplejepriser og er også blevet det mest sælgende ar- og strækmærkeprodukt i hele 17 lande siden den globale lancering i 2002.

Hemmeligheden bag Bio-Oil
Bio-Oil indeholder en kombination af planteekstrakter og vitaminer i en oliesuspension. Olien indeholder ingrediensen PurCellin Oil, som medfører at olien bliver tyndere og ikke fedtende. Derved sikres det også, at det gode i planteekstrakterne og vitaminerne lettere absorberes.

Derudover har Bio-Oil gennemgået en sikkerhedsvurdering i overensstemmelse med bestemmelserne i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv om kosmetiske produkter. Alle ingredienserne i Bio-Oil er blevet vurderet og fundet sikker til brug. Det betyder, at Bio-Oil også kan benyttes, hvis du er gravid.

Beauté Pacifique Scars and Stripes creme 100 ml

Sådan bruger du Bio-Oil

Inden du går i gang med at bruge Bio-Oil er det vigtigt at huske, at selvom Bio-Oil aldrig kan fjerne problemet helt, kan det effektivt forbedre udseendet af dine ar eller strækmærker. Bio-Oil er en specialiseret hudplejeolie, der hjælper dig med at forbedre udseendet af bl.a. ar, strækmærker og ujævne hudnuancer. Olien er også effektiv til aldrende hud samt dehydreret hud.

Bio-Oil mod strækmærker

Massér Bio-Oil i en cirklende bevægelse ind i strækmærkerne to gange dagligt i mindst 3 måneder. Er du gravid, bør du anvende Bio-Oil fra starten af andet trimester på områder, der er udsat for strækmærker, såsom mave, bryst, nedre ryg, hofter, balder og lår. På den måde er du bedst garanteret at du undgår strækmærker.

Bio-Oil mod ar
Ar er en del af vores krops sårhelingsproces og opstår på grund af en overproduktion af kollagen i området omkring såret. Ar gennemgår talrige ændringer, mens de modnes, men er permanente. Bio‑Oil er dog formuleret til at hjælpe med at forbedre udseendet af ar. Massér Bio-Oil i en cirklende bevægelse ind i arret to gange dagligt i mindst 3 måneder. På nye ar må Bio‑Oil først anvendes, når såret er helet, og bør ikke anvendes på beskadiget hud.

E-vitamin Salve neutral tube 100 ml

Bio-Oil mod ujævne hudnuancer
Ujævne hudnuancer opstår, når din krops produktion af melanin varierer fra sted til sted. Det kan udløses af ydre årsager såsom overdreven udsættelse for sollys, anvendelse af hudlysningsprodukter af dårlig kvalitet eller indvortes årsager såsom hormonelle udsving i forbindelse med graviditet, overgangsalder eller brug af p-piller.

Bio‑Oil hjælper med at forbedre udseendet af ujævne hudnuancer. Påfør Bio-Oil på de berørte områder to gange dagligt i mindst 3 måneder. Bemærk, at Bio‑Oil ikke indeholder solbeskyttelsesfaktor. Derfor må du først anvende solbeskyttelsesmiddel, når Bio‑Oil er fuldt absorberet.

Bio-Oil 125 ml

Bio-Oil mod rynket hud
Rynket hud i forbindelse med aldring skyldes primært svækkelse af kollagen- og elastinstøttesystemerne i huden. Derfor indeholder Bio‑Oil adskillige ingredienser, der hjælper med at blødgøre huden, så den bliver blødere, glattere og mere smidig, hvorved udseendet af rynket hud mindskes. Bio‑Oil fugter også, hvilket forbedrer din huds tone og tekstur samt udseendet af fine linjer og rynker. Påfør Bio‑Oil på de berørte områder to gange dagligt.

Ar Strækmærker Ujævne hudnuancer Aldrende hud Dehydreret hud
En integreret del af sårhelingsprocessen og opstår grundet en overproduktion af kollagen i sårområdet Når kroppen udvider sig hurtigere end hudlaget Når kroppens produktion af melanin varierer fra sted til sted Svækkelse af kollagen- og elastinstøttesys- temerne i huden Hudens overflade har et usynligt olielag, der fungerer som en barriere, der forhindrer fugtigheden i at forsvinde
Masseres i cirklende bevægelser Masseres i en cirklende bevægelse Påføres de berørte områder Påføres de berørte steder Påføres på områderne
To gange dagligt i minimum 3 måneder To gange dagligt i minimum 3 måneder To gange dagligt i minimum 3 måneder To gange dagligt To gange dagligt
Ar gennemgår mange ændringer mens de modnes, men fjernes aldrig Strækmærker går mest ud over:
– bodybuildere
– gravide
– unge i perioder med hurtig vækst
– personer der oplever hurtig vægtøgning
Kan ske ved:
-sollys
-hudlysningsprodukter
-hormonelle udsving
-overgangsalder
-p-piller
Blødere, glattere og mere smidig hud Tørt klima kan forværre fugtigheden i kroppen.
Ved nye ar må olien først anvendes, når såret er helet Hvem der er udsat for strækmærker varierer alt efter:
– race
– hudtype
– alder
– kost
– hudens hydreringsniveau
Bio‑Oil indeholder ikke solbeskyttelsesfaktor Mindsker udseendet af rynket hud. Dagligt karbad eller brusebad kan forværre fugtigheden i kroppen
Bør ikke anvendes på beskadiget hud Hvis du er gravid, bør du anvende olien fra starten af på udsatte steder Solbeskyttelsesmiddel må først påføres, når Bio‑Oil er fuldt absorberet Giver fugt, som hjælper på fine linjer og rynker Olien hjælper med at genoprette dens barrierefunktion til bevarelse af fugtigheden

Hjælp andre og vind!

Månedens kommentar vinder 500 gram chia frø

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen