Granola 642832 1280

Sund og sukkerfri chokolade granola

Sund og sukkerfri chokolade granola

Her har du opskriften på en sund og tilmed sukkerfri granola/müesli. Den er spækket med gode fedtsyrer! Indeholder kun lækre og sunde ting og smager himmelsk! Kom dem ovenpå en gang skyr eller yoghurt. Alle ingredienserne kan købes her på Helsebixens hjemmeside.

Ingredienser

Sådan gør du

  1. Kom Sukrin gold på en pande og varm den op.
  2. Når Sukrinen er ved at smelte, kom da alt på panden, med undtagelse af kakao og vaniljepulver.
  3. Sæt panden på middelvarme og rør jævnligt rundt i blandingen
  4. Når nødderne er ved at have lidt farve (ca. efter 15 minutter), kom da kakao og vaniljepulver i blandingen og rør godt rundt.
  5. Når kakao og vaniljepulver er rørt godt rundt, tages panden af varmen.
  6. Blandingen skal køles helt ned og hældes herefter i en lufttæt beholder.

 

OM
recipe image
Opskriftsnavn
Sund og sukkerfri chokolade granola
Udgivet
Tid i alt

Tina Bonde

Mine opskrifter er baseret på sunde råvarer, og indeholder færre kulhydrater end det man får i en almindelig hverdagskost. Der er skruet op for protein og fiberindholdet. Opskrifterne er gode alternativer til almindelig hverdagsmad, og de er lette at tilberede. Jeg elsker at anvende grøntsager og frugt i mine retter, da det er vigtigt at man får 600 gram frugt og grønt dagligt. Jeg laver også opskrifter med et lavt kalorie indhold, så hvis man ønsker at spare lidt på kalorierne i hverdagen kan man med stor fordel anvende disse opskrifter. Nødder er sundt fedt, så disse bruger jeg også i nogle af mine opskrifter. Hvis man er allergisk overfor gluten, så kig også i opskrifterne, jeg er sikker på at der er nogle for dig!