Hud, Hår & Negle

9 tips til flottere hud, hår & negle

9 tips til flottere hud, hår & negle

Tre ting, vi ofte glemmer at tage os af, men som faktisk kræver en lille smule daglig omsorg er vores hud, hår & negle. Heldigvis er der mange ting, du selv kan gøre for at få smukkere hud, fyldigere hår og stærkere negle. Helsebixen giver dig her 9 nemme tips.

1 # Plej dit hår indefra

Arcon mod hårtab

Vores hår er noget, mange af os tænker over ofte. Vi bruger flere og flere penge på dyre shampooer, balsammer og unødvendige hårkure, selvom det faktisk er ligeså vigtigt at pleje håret indefra. Det kan du både gøre ved at drikke friskpressede juicer med forskellige kålsorter og masser af bladgrønt, eller du kan supplere med kosttilskud som Arcon Tisane Plus, som hjælper mod hårtab og uregelmæssig hårvækst.

2 # Stimulér dine hårrødder

Ved at stimulere dine hårrødder, øger du blodgennemstrømningen og får på den måde et sundere hår. Prøv at massere din hovedbund med jojobaolie blandet med chili, mens du er i bad. Det giver dig en effektiv stimulering af hårrødderne, så du nemt får et sundere hår.

3 # Supplér med mineraler

Mineraler såsom magnesium, silicum, jern og zink påvirker både hud, hår og negle. Derfor er det vigtigt at du får rigeligt med disse mineraler, så din krop ikke påvirkes af mangel på mineraler. Et kosttilskud som Silica Plus er udviklet til netop hud, hår og negle.

4 # Hold styr på dit blodsukker

Det er vigtigt at du holder dit blodsukkerniveau forholdsvis stabilt, fordi udsving kan påvirke talgproduktionen, som får dit hår til at virke fedtet. For at holde dit blodsukker stabilt, skal du sørge for at få masser af motion samt spise sundt og rigtigt.

5 # Får du nok B-vitamin?

Mangel på vitamin B – især B6, Biotin, Inositol og Folsyre – påvirker både hud, hår og neglenes tilstand. B-vitamin findes bl.a. i bønnespirer, nødder, grønkål, brune ris, ærter, etc. Eller du kan supplere med et tilskud af vitamin B. Mangel på B-vitamin kan bl.a. skyldes stress, kaffe, rygning eller dårlig forarbejdning af fødevarer.

6 # Kig nærmere på din livsstil

Både din hud og dit hår påvirkes af alt fra stress til hvad du spiser. Derfor skal du holde øje med din livsstil. Hvis du føler dig stresset, ryger, spiser for meget sukker, drikker for meget alkohol, etc., er det alle ting, som kan påvirke hvordan din hud, hår og negle ser ud. Det kan også være værd at undersøge, om du får alle de mineraler, vitaminer og fedtstoffer, som din krop har brug for.

Tag testen – og find ud af hvilke vitaminer og mineraler din krop mangler >>

7 # Essentielle fedtsyrer

De essentielle fedtsyrer er et must for at vedligeholde en smuk og blød hud. Tilskud i form af Omega-3 tilskud kan fås i form af bl.a. hørfrø- eller fiskeolie, som begge er gode alternativer til en sund hud. Du kan også få Omega-3 fra fed fisk, som f.eks. makrel, laks, sild eller nødder som f.eks. valnødder.

8 # En vedligeholdt hud

Din hud fungerer som en naturlig beskyttende barriere mod bakterier, kemikalier og andre stoffer i din krop. Den sikrer også at du ikke tørrer ud ved at forhindre at der fordamper for meget vand fra din krop. Derfor er det vigtigt at du får rigeligt med vand dagligt og at du plejer din hud. Vær opmærksom på, hvilken hudtype du har, og plej din hud efter type. Køb gerne økologisk hudpleje, da dette giver dig det reneste produkt.

9 # Kokosolie til hud, hår & negle

Kokosolie har mange forskellige egenskaber, og kan bruges til at hav af ting. Men faktisk har både dit hår, din hud og dine negle gavn af den lækre olie. Brug den som en nærende balsam, og lad sidde i håret i et par minutter. Kokosolie er udover at fugte håret også god til at fugte huden og gøre den blød, derfor er kokosolie også en af de mest effektive naturlige fugtighedscreme der findes.

Til sidst kan du smøre kokosolie på dine neglebånd og lad sidde i et par minutter. I løbet af ganske kort tid vil du kunne se en forskel, og have fine, bløde neglebånd.

Imedeen

Imedeen kosttilskud

Imedeen er en dansk produceret hudplejeserie, der er udviklet af en skandinavisk forskerhold. Imedeen kommer i tabletter og arbejder indefra for at gøre din hud blød, fugtig og stram. Produkterne har vundet utallige priser og øger ikke blot hudens udseende, men vedligeholder dens kvalitet på trods af aldring.

Imedeen indeholder ingredienser med naturlig oprindelse og pillerne er målrettet kvinder fra 30 og opefter. Pillerne fås i 30+, 40+, 50+ samt den helt nye til hår og negle.

Imedeen til hud, hår & negle
Imedeen har udviklet et helt nyt produkt, som har fokus på at pleje hår og negle på en unik måde – nemlig indefra. Produkterne virker fra roden og giver næring til smukt og skinnende hår og smukke negle. Produktet er sicili- samt Biotin-baseret og indeholder bl.a. zink og B-vitaminer.

New Nordic Hair volume + nails

Imedeen kosttilskud

Hair Volume fra New Nordic er en tablet af æble ekstrakt med et naturligt indhold af procyanidin B2 plus cholin-stabiliseret ortho-kiselsyre. En biotilgængelig form af silicium. Tabletten indeholder også hirse, padderokke, aminosyrer, biotin, zink og kobber.

voluminøst hår
Tabletten tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækken, hvor håret dannes samt til dine negle matrixer. Indholdet af biotin og zink hjælper med at vedligeholde et normalt hår. Zink bidrager desuden til vedligeholdelse af normale negle. Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret. Bliv smuk indefra med kapslerne, der giver dig et smuk hår og stærke negle.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen