Blåbær Pandekager

Blåbærpandekager

Blåbærpandekager

Søde, sunde og lækre blåbærpandekager. Spises som dessert, morgenmad eller et sundt mellemmåltid. Indeholder både proteiner og fiber. Kan spises som de er, eller med lidt sirup på, fx en lækker sukkerfri sirup.

Ingredienser til blåbærpandekager

  • 170 gram kærnemælk
  • 1 æg
  • 200 gram æggehvide
  • 40 gram kokosfibermel
  • 1 spsk. pofiber
  • 1-1½ tsk. Stevia sweet
  • 1 tsk. vaniljepulver
  • 2 spsk. fuldkornsmajsmel
  • 1 stor håndfuld friske eller frosne blåbær

Sådan gør du

  1. Bland æg, æggehvide og kærnemælk sammen i en skål.
  2. Tilsæt lidt efter lidt de tørre ingredienser, mens der røres godt i blandingen.
  3. Tilsæt til sidst blåbærene.
  4. Lad dejen trække 5 minutter.
  5. Bag pandekagerne på hver side, og kom evt. lidt fedtstof på panden fx kokosolie.
  6. Vær forsigtig når du vender pandekagerne, så de ikke går i stykker.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Blåbærpandekager
Udgivet
Tid i alt

Tina Bonde

Mine opskrifter er baseret på sunde råvarer, og indeholder færre kulhydrater end det man får i en almindelig hverdagskost. Der er skruet op for protein og fiberindholdet. Opskrifterne er gode alternativer til almindelig hverdagsmad, og de er lette at tilberede. Jeg elsker at anvende grøntsager og frugt i mine retter, da det er vigtigt at man får 600 gram frugt og grønt dagligt. Jeg laver også opskrifter med et lavt kalorie indhold, så hvis man ønsker at spare lidt på kalorierne i hverdagen kan man med stor fordel anvende disse opskrifter. Nødder er sundt fedt, så disse bruger jeg også i nogle af mine opskrifter. Hvis man er allergisk overfor gluten, så kig også i opskrifterne, jeg er sikker på at der er nogle for dig!