EASIS Andebryst

EASIS andebryst med sprødt tilbehør

EASIS andebryst med sprødt tilbehør

Som en lækker samt lidt anderledes ret til julefrokosterne, kan man med fordel lave denne ret. Den består af et andebryst samt en sprød og lækker salat. Den er både frisk og julet.

Ingredienser

Marinade

Salat

  • 50 g radiser i skiver
  • 5 g sesamfrø
  • 150 g sugarsnaps
  • 5 g olie til stegning
  • 30 g brød

Sådan gør du

    1. Skær skindet fra andebrystet med en skarp kniv.
    2. Varm plantefedtstoffet op på en varm pande. Steg andebrystet ved middelvarme i ca 10-15 min på hver side.
    3. Krydr med salt og peber og hold andebrystet varmt, mens det hviler lidt.
    1. Bland alle ingredienserne til marinaden sammen.
    2. Kom radiserne i og lad dem stå og trække i marinaden.
    3. Rist sesamfrø på en tør pande.
    4. Skær sugarsnaps over på skrå og svits dem et kort øjeblik i olie på en varm pande.
  1. Hæld marinaden fra radiserne og bland dem sammen med sesamfrø og sugarsnaps.
  2. Smid marinaden væk.
  3. Skær andebrystet i tynde skiver og server dem sammen med salaten og brødet.
  4. Tip: Kom appelsinfileter i salaten.

Næringsindhold

Pr. 100 gram

Energi 372 kJ/89 kcal
Fedt 3,9 g
Kulhydrater 5,8 g
– heraf sukkerarter 0,6 g
Kostfibre 0,7 g
Protein 7,3 g
Salt 0,09 g
OM
recipe image
Opskriftsnavn
ISIS andebryst med sprødt tilbehør
Udgivet

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen