• 1
  • 2

Salat er en stor del af vores aftensmads menuer, hver aften.
Derfor kan det også være rart at få tilført din ret en helt ny salat, eftersom at det kan komme til at virke som en helt ny ret du har fremstillet.

Salat er ikke noget der ændre din retter fuldstændig, den giver derimod bare et frisk pust, og giver dig mulighed for at prøve nye kombinationer med frugt og ligende i.

Salater for alle

Saltaer kan laves i mange forskellige varianter. Dette betyder også at de kan laves med f.eks. kød eller pasta og skaber dets helt egen ret.

Dette kan være en god mulighed for at få tilført grøntsager til kosten, hvis du eller resten af familien har problemer med at få tilstrækkeligt med grøntsager i kosten.

Derudover giver en salat også en muligheden for at lære at sunde ting godt kan smage godt, hvis de blot er i den rigtig kombination af grøntsager og evt. frugt.

Salater har ingen grænser for hvad der er muligt, og det er nemt at differencer dem mellem at være til søde retter eller til en stor bøf. Det kan være med stort succes at tilføje frugt for at få en sød og sommersalat der passer til grillmad.

Eller om du vil have en salat der kan dække et helt måltid, ved at være fyldt med linser og andre mættened ting, der gør at du ikke behøver at have tilføjet kød til din ret.

Hvordan gør jeg lige?
Salater er ikke svære at lave, og tager sjælendt særlig lang tid at lave.

Dog skal man ofte købe en del ind, og det kan for nogle virke lidt dyrt, derfor er det også vigtig at du får lavet en vellykket salat, som evt. kan bruges dagen efter igen, eller som kan tages med på madpakken.