Julegaver

Julegaveidéer til hele familien

Julegaveidéer til hele familien

December nærmer sig med hastige skridt og det betyder at julegaveræset snart løber af stablen. For mange er det en stressende tid, som forbindes med lange butikskøer, trafik og ikke mindst gaver, der ikke opnår den tiltænkte succes. Frygt ej! Vi har skabt den perfekte guide, fyldt med gaveinspiration til hele familien. Hos os kan du slippe for julestress og handle i ro og fred. Helsebixen byder på mere end 15.000 sunde, skønne og relevante produkter, som kan kan anvendes af hele familien.

Julegaver til hende

Det kan være en udfordring, at finde julegaver der tilpasser sig hendes behov. Når man er på bar bund er det godt, at tænke på hvad hun benytter i hendes hverdag. Derfor kan man f.eks. give gaver, der passer til hendes skønheds- og plejerutine. Vi har samlet 9 produkter nedenfor, som passer perfekt til hende uanset hendes behov. Her kan du næsten ikke gå galt i byen, den perfekte gave gemmer sig her. Find alle julegaver til hende, lige her >>


Julegaver til ham

Manden kan tåle at blive udfordret. Ofte er det en meget begrænset ønskeliste man modtager når den kommer fra ham. Derfor skal man slippe fantasien løs for, at finde den perfekte gave. Vi har udvalgt 9 geniale gaveidéer til manden i dit liv. Faktisk har mange mænd de samme skønhedsbehov som kvinder, de fleste ved det bare ikke endnu. Kunne din mand trænge til et skønhedsboost? Find alle julegaver til ham, lige her >>


Gaveæsker til alle

Vi udbyder et hav af fantastiske gaveæsker som tilpasser sig alle medlemmer i familien. En gaveæske er den nemme løsning for dig, der ønsker stor succes med gaveindkøbene. I de fleste af vores gaveæsker finder du sammensatte pakker baseret på favoritter fra de største brands. Find alle de skønne gaveæsker, lige her >>


Julegaver til de ældre

Når man kommer op i alderen er det stadig vigtigt, at opretholde en fast skønhedsrutine uanset om man er mand eller kvinde. Faktisk kan en skønhedsrutine hjælpe til, at mindske tydelige alderstegn i form af rynker og linjer. Bare fordi vi aldres betyder det ikke, at vi stadig kan være smukke. Giv den perfekte gave til den ældre i din familie, måske den gemmer sig blandt de 9 nedenstående.


Julegaver til de små

Børn har typisk en ønskeliste spækfyldt fyldt med de fedeste og nyeste legesager. Men er du typen der mener, at børns sundhed og velvære er ligeså vigtig som de voksnes, så har vi en ide! Skift en af legesagerne ud med et af nedenstående 9 produkter. Find alt fra de bedste godnathistorier til de lækreste vingummi kosttilskud. Ideelle gaver for de helt små.


De 3 mest solgte julegaver fra sidste år

1. Vild Nord Marine Collagen GOLD
Et kosttilskud med Kollagen, som har fået utrolig meget opmærksomhed på det danske helsemarked. Kollagen er et naturligt protein, som dannes i de yderste hudlag, desværre daler den naturlige produktion i takt med alderen, hvorfor det er ideelt at supplere med et kosttilskud. Kollagen bidrager til smuk og stram hud, samt afhjælper tidlige alderstegn i form af rynker og linjer.


2. Beauté Pacifique Paradoxe Crème
En fantastisk anti-age dagcreme, der er baseret på Procyanidin og Resveratrol. Cremen er specielt god til huden og kan afhjælpe gener i forbindelse med kløe, svie og rødme. Beauté Pacifique har udviklet populære cremer i årtier, og er derfor det sikre valg. Denne creme passer ind i alle generelle og daglige hudplejerutiner uanset køn.


3. Mirenesse 24hr Mascara
Denne langtidsholdbare mascara er en sand make up-favorit. Dette eksemplar er fri for skadelige stoffer og er derfor især god til personer, som døjer med irritationer omkring øjnene. Få lange og smukke øjenvipper med Mirenesse i helt op til 24 timer af gangen. En sand favorit fra i år og sidste år.


Helsebixens julekalender 2022

Er du på udkig efter årets fedeste og bedste julekalender? Vi har netop lanceret vores helt egen julekalender med 24 fantastiske pakker, der indeholder de bedste og mest populære skønhedsprodukter. I julekalenderen finder du produkter fra brands som Ecooking, NUXE og Australian Bodycare. Den perfekte julekalender for dig og dine familiemedlemmer. Få hele 26 produkter fordelt i 24 pakker for bare 899,00 kr. Den oprindelige værdi er på 2435,60 kr. Spar derfor hele 63% på årets skønneste julekalender.


Den perfekte gave finder du på Helsebixen

Hos Helsebixen elsker vi julen og derfor er priserne i ekstra godt humør frem til d. 24. december. Vi anbefaler at du tager et kig forbi vores mange kategorier, hvor du kan finde mere end 15.000 produkter. Det kan meget muligt være her den perfekte julegave gemmer sig. Husk at alt kan være en julegave og at det i sidste ende altid er tanken der tæller. Held og lykke!

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen