Nani

Sund hverdag med NANI – for hele familien

Sund hverdag med NANI – for hele familien

Tænker du nogle gange over, om du egentlig får alt den næring, du har brug for gennem kosten? Og er du i tvivl om du bør tage kosttilskud? Med en fornuftig kost og NANI’s organiske basiskosttilskud kan du sikre dig og din familie en sund hverdag – hele året rundt.

Sund hverdag hele året rundt

Måske du overordnet spiser sundt, men samtidig er i tvivl om du egentlig får alle de vitaminer, mineraler og næringsstoffer du har brug for. En sund kost er selvfølgelige alfa og omega, men i en travl hverdag med krævende jobs, tusind ting at gøre eller småbørn er det bare ikke altid, at vores mad og livsstil et helt optimal. For mange kan det derfor være en god ide med gode basistilskud, så din krop hver dag får det, den skal bruge for at passe bedst på dig. 

Med NANI’s plantebaserede og organiske kosttilskud kan du forkæle din krop med vitaminer og mineraler på samme form, som havde du spist dem via din mad. Så er du altid dækket godt ind – også i en travl hverdag.

Vil du alligevel lige tage temperaturen på om dig og din familie er godt med, så overvej om du generelt kan nikke genkendende til nedenstående i din/jeres daglige kost:

✔️ Jeg spiser masser af grønt 

Frugt og grønt er den bedste kilde til vitaminer og mineraler! Sørg for at spise af hele regnbuens farver, for når du mikser af både grønne, gule, røde og lilla frugter og grøntsager, er du sikker på at få et væld af forskellige vitaminer, mineraler, antioxidanter og meget mere. Som voksen bør du spise ca. 600 gram grønt om dagen, mens børn fra 4-10 år bør spise mellem 300-500 gram.

✔️ Jeg spiser groft og fiberrigt

Fuldkorn, linser og bønner i alle afarter er gode kilder til bl.a. mineraler som calcium, magnesium og fosfor samt vitaminer som B og E vitaminer. Derudover er de fulde af kostfibre, der mætter godt og hjælper vores krop med at rense affaldsstoffer ud af kroppen. Spis derfor mindst 75 gram fuldkorn om dagen: Det svarer f.eks. til en skål havregryn om morgenen og en portion linser, brune ris eller bælgfrugter til frokost eller aften. 

✔️ Jeg elsker fed fisk og sunde olier

Fisk og særligt den fede fisk som laks, makrel, hellefisk og sild kommer vi bare ikke uden om er spækket med gode sager. Herfra får vi både D vitamin, jod og selen men også de livsvigtige og essentielle omega 3 fedtsyrer EPA og DHA, der er vigtige for vores hjerne- og hjertefunktion. Ifølge Sundhedsstyrelsen bør vi spise 350 gram fisk om ugen, hvoraf 200 g skal være af den fede slags, ligesom vi bør prioritere sunde planteolier i det daglige frem for de mættede fedtstoffer.

✔️ Jeg får nok calcium fra gode kilder

Calcium er som bekendt et vigtigt mineral til både opbyggelsen og vedligeholdelsen af knogler, tænder og muskler, og særligt i voksealderen er det vigtigt, at vores børn får nok. Børn op til 9 års-alderen skal gerne dagligt have ca. 600 mg, mens alle derefter gerne skal nå de 800-900 mg om dagen. Nogle foretrækker dagligt at spise eller drikke ½ liter mejeriprodukter, mens andre sikrer sig indtaget gennem grønne bladgrøntsager, fuldkorn, beriget plantedrik og tilskud som NANI’s plantebaserede whole food calcium af islandsk alge. 

✔️ Jeg spiser varieret

Vi har alle vores klassikere i køkkenet, men det kan også medvirke til, at vi måske har tendens til at spise de samme ti fødevarer uge efter uge. Vær nysgerrig i køkkenet! Prøv nogle nye opskrifter af og sørg for at variere dine grøntsager og at mikse mellem dine fuldkorns- og proteinkilder. Forskellige fødevarer gemmer på forskellige næringsstoffer, og vi skal jo gerne nå hele vejen rundt.

Tryghed i en travl hverdag med NANI

Måske du uden at blinke kan sige tjek til alle punkterne ovenfor, men for mange af os kan det også være, at de kun bliver opfyldt på dage med ekstra overskud og god tid. Og det er jo helt forståeligt. I en travl hverdag er det bare ikke alle ugens dage, der kan være lige sunde og afbalancerede. Heldigvis er der råd for det. 

Med NANI’s produkter kan du sikre dig og dine nærmeste kvalitetstilskud på whole food og food state form. Det betyder, at dine tilskud er af naturlig kilde og har samme form, som havde du spist dem via din mad. 

NANI’s Food State Multi Vitamin og rene og friske Alaska Vildlaks Omega 3 olie er derfor rigtig gode basistilskud, som alle aldre kan have gavn af – året rundt. 

Vitaminerne i NANI’s Food State Multi Vitamin stammer fra frugt og grønt og ligger i en base af bl.a. gulerod, spirulina, rødbede og acai bær, mens deres organiske mineraler er groet i næringsrige planter eller opkoncentreret i mælkesyrebakterier og gær. Foruden vitaminerne og mineralerne er NANI’s Multi Vitamin derfor spækket med lækre plantenæringsstoffer, spormineraler, aminosyrer og fedtstoffer, så dit tilskud har en form, som din krop kan forstå. Nemlig mad. 

Til de mindste (3-10 år) er NANI’s Børne Multi Vitamin udformet som hyggelige og tyggelige bamser med jordbærsmag. De er veganske, lavet på økologisk rørsukker og kun tilsat naturlig farve og smag fra gulerødder og jordbærsaft. Bamserne er selvfølgelig uden GMO, hvede, gluten, soya og mælk, og med dem bliver det hurtigt en fest for ungerne at få dagens vitamintilskud!

På samme måde er NANI’s Alaska vildlaks Omega 3 en uovertruffen fiskeolie af højeste kvalitet. Så er det nemt hver dag at få de essentielle omega 3 fedtsyrer – også selvom du ikke kan lide at spise fisk. NANI’s fiskeolie er koldpresset af bæredygtigt fangede vildlaks fra Alaska, den er ukoncentreret, ren og med et totoxtal på kun 1. Det svarer praktisk taget til at spise friskfanget fisk.

Sammen sikrer NANI’s basisprodukter dig og din familie et stabilt indtag af de vigtigste vitaminer, mineraler og essentielle fedtstoffer. Også i en travl hverdag.

NANI er Nutrients As Nature Intended

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen