Risalamande

Morgenmads risalamande – den proteinrige udgave

Morgenmads risalamande – den proteinrige udgave

Er du også vild med risalamande? Her får du lidt af smagen, bare uden ris og med færre kulhydrater. Hvis du er ved at køre lidt træt i den sædvanlige morgenmad, er dette et rigtig godt alternativ. Risalamanden er spækket med proteiner fra skyr og hytteost og sundt fedtstof fra mandlerne. Top med lidt hjemmelavet jordbærsyltetøj eller lav din egen kirsebærsauce.

Ingredienser

  • 200 gram Skyr
  • 100 gram hytteost 1,5 % fedt
  • 20 gram mandler
  • ½-1 tsk. vaniljepulver
  • 1-2 tsk. Stevia Sweet drys let eller sukrin
  • 2 dl kogende vand
  • Evt. Vaniljeproteinpulver
  • Top med fx jordbærsyltetøj eller kirsebærsauce

Sådan gør du

  1. Kog vandet og hæld det over mandlerne, gør dette 2 gang, så er det nemmere at smutte mandlerne.
  2. Bland skyr, hytteost, vaniljepulver og Sukrin/Stevia sammen i en lille skål og rør godt rundt. Tilsæt evt. vaniljeprotein hvis dette ønskes.
  3. Smut mandlerne, hak dem groft og rør dem i blandingen med skyr og hytteosten.
  4. Server med evt. lidt jordbærsyltetøj eller kirsebærsauce.
OM
recipe image
Opskriftsnavn
Morgenmads risalamande - den proteinrige udgave
Udgivet
Tid i alt

Tina Bonde

Mine opskrifter er baseret på sunde råvarer, og indeholder færre kulhydrater end det man får i en almindelig hverdagskost. Der er skruet op for protein og fiberindholdet. Opskrifterne er gode alternativer til almindelig hverdagsmad, og de er lette at tilberede. Jeg elsker at anvende grøntsager og frugt i mine retter, da det er vigtigt at man får 600 gram frugt og grønt dagligt. Jeg laver også opskrifter med et lavt kalorie indhold, så hvis man ønsker at spare lidt på kalorierne i hverdagen kan man med stor fordel anvende disse opskrifter. Nødder er sundt fedt, så disse bruger jeg også i nogle af mine opskrifter. Hvis man er allergisk overfor gluten, så kig også i opskrifterne, jeg er sikker på at der er nogle for dig!