Stegt Flæsk

Sund udgave af stegt flæsk med persillesovs

Sund udgave af stegt flæsk med persillesovs

Den er god nok, du kan lave en sundere udgave af stegt flæsk med persillesovs.

Men sovsen er udskiftet med en lækker persilledressing.

Du skal bruge disse ingredienser:

  • 500 gram flæsk i skiver
  • 8 spsk finthakket persille
  • 4 dl. ymer/A38 eller tykmælk (brug evt. en med lav fedtprocent)
  • Salt og peber
  • 350 gram kartofler
  • 1 broccoli
  • 1 blomkål

Tænd ovnen på 200 grader. Læg flæsket på en bradepande beklædt med bagepapir.

Steg i ovnen indtil det når den ønskede konsistens (typisk mellen 15-30 minutter).

Bland ymer/A38 eller tykmælk med persille, salt og peber og rør godt rundt.

Kog kartofler, broccoli og blomkål og servere sammen med den stegte flæsk og persilledressingen.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen