øjenserum Og Creme

Forskellen på øjenserum og øjencreme

Forskellen på øjenserum og øjencreme

Fine linjer, mørke rander under øjnene og løs hud under øjnene er en naturlig del af det at blive ældre, dog kan man tage visse foranstaltninger i kampen mod en kedelig og ældre hud. Øjencreme og serum arbejder sammen med din hud om at mindske eller modarbejde aldringstegnene der naturligt opstår i ens hud. Huden bliver sundere og flottere, samtidig med at den virker friskere og klar på dagens udfordringer, ved brug af øjenpleje produkter.

Øjencreme:

Er der overhovedet forskel på de to typer af øjenpleje? Udover selve konsistensen på produkterne, så er der faktisk en hel del forskel.

Annemarie Börlind Pura Soft Q10 Eye Area Care

Haloxyl:

Der er med til at fjerne pigmentering i huden, der kommer fra blodet rundt om øjnene. Haloxyl bekæmper de mørke rander under øjnene.

Eyeliss:

Er også med til at mindske de mørke rander under øjnene, samtidig med at forbedre elasticiteten og fastheden i huden, eyeliss forhindrer hævninger i det pågældende område.

Matrixyl:

Denne ingrediens er med til at fremme produktionen af hudens naturlige elasticitet og kollagen. Den er også med til at mindske rynker samtidig med at den giver huden en løftende effekt.

Kamille ekstrakt:

Er en naturlig urt, der har beroligende effekter. Dens effekter virker både når man drikker teen og smører ekstrakterne på huden. Den får huden til at slappe af.

Vitamin K:

Denne vitamin har et godt ry for at være med til at mindske og hele mørke cirkler om øjnene, leverpletter og arvæv på huden, samtidig med at den giver huden et naturligt løft.

Vitamin E:

Indeholder vigtige elementer der modarbejder hudens naturlige ældning. vitamin e hjælper mod rynker og linjer i huden, samtidig at beskytte huden imod farer og UV stråler.

Serum

I serumer er der nogle lidt andre hoved ingredienser, og effekterne af både serum og creme er at mindske ældningstegn i huden, omkring øjnene specielt. Serummer indeholder blandt andet disse ingredienser.

Hyaluron syre:

Er en af de mest effektive ingredienser i øjenserumer, fordi hyaluron syre har evnen til at suge fugt fra luften til huden. Den fugt syren opfanger, fylder så linjerne i huden og mindsker derved rynkerne i huden.

Naturfarm Caviar Eye Gel Flash Serum

Vitamin A:

Er med til at stimulere skabelse af kollagen i huden. Vitamin A er også med til at fremskynde skabelsesprocessen af celler i huden, gennem disse effekter bliver både linjer og rynker i huden mindsket.

Neuropeptider:

Neuropeptider er protein, der er med til også at fremme produktionen af kollagen i huden, og derved fyldes huden op igen og der er færre linjer og rynker.

Raunsborg Nordic Eye Serum

Den rigtige øjencreme eller serum

At anskaffe sig den helt rigtige øjenserum eller creme er et vigtigt valg. Generelt er det en vigtig beslutning at komme til, når man vælger at anskaffe sig en øjencreme eller serum. For at undgå, for mange linjer og rynker omkring øjnene er det vigtigt at komme i gang med at bruge en god øjencreme eller serum.

En god øjencreme eller serum behøver nødvendigvis ikke at koste en million, så længe den er god og anvendelig. Den skal passe til din hudtype og det formål du ønsker at ændre. Hvis din hud er meget tør, kræver det nok en serum eller creme der også fugter huden meget.

Har du mange linjer og rynker omkring øjnene, skal det være en creme eller serum der fokuserer meget på at fylde linjerne ud.

Klinik eller pleje derhjemme?

Du kan komme til at spare mange penge på regninger ved hud klinikker, spa og dermatologen, i krig mod kragetær, fine linjer, smile rynker og rynker .. alt hvad de nu bliver kaldt.

Du skal bare gå i gang med at pleje din hud. Ofte glemmer man nemlig huden omkring øjnene, man tænker ikke nødvendigvis over at der ikke kommer nok creme på det område. Måske tænker man, at det ikke er godt med creme om øjet, og det kan du da også have meget godt ret i.

Du skal ikke smøre en stor håndfuld creme i øjet på dig selv, men huden omkring øjnene er yderst udsat hele dagen lang, for ikke at tage skade af dette slid, skal det område plejes blidt og med kærlighed.

Hjælp andre og vind!

Månedens kommentar vinder 500 gram chia frø

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen