Glutenfri Peanutbutter Kage

Glutenfri Peanutbutter Fudge Kage

Glutenfri Peanutbutter Fudge Kage

Er du også vild med Peanutbutter? Så MÅ du prøve denne lækre glutenfri opskrift på Peanutbutter Fudge kage, der har en svampet og cremet konsistens, og så er den faktisk ikke helt usund. Istedet for mel bruges der kikærter, og kagen er helt fri for smør og olie.

kombinationen af ​​honning og kokossukker som sødemiddel, gør at kagen bliver mere naturligt sød. Opskriften bliver helt klart din nye favorit, hvis du også er vild med peanutbutter.

Ingredienser

  • 1 dåse kikærter, skylles og drænes hvis de ikke allerede er klar til brug
  • 150 g Peanutbutter
  • 2 spsk honning
  • 150 g kokosmel
  • 1 dl mandelmælk eller soyamælk
  • 2 tsk vaniljepulver
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk glutenfrit bagepulver
  • 1 dl chokolade knapper
  • Gem nogle chokolade chokolade knapper til at pynte din nybagte peanutbutter kage
  • Tilberedning af Peanutbutter Fudge Kage

    1. Forvarm ovnen til 180 grader
    2. Tilsæt alle dine ingredienser undtagen chokolade knapperne, i din blender eller foodprocessor
    3. Bland kagemassen til den er cremet og jævn, tilsæt mere mandelmælk hvis den er for grov
    4. Tilsæt chokoladeknapperne og bland dem forsigtigt i med håndkraft
    5. Hæld blandingen i en bageform eller springform, cirka 25×20
    6. Drys chokolade knapper og havsalt på toppen inden du bager kagen
    7. Kagen bages i din forvarmede ovn i 20-30 minutter, indtil kanterne trækker sig væk fra din bageform, og toppen er gyldenbrun
    8. Lad kagen afkøle i mindst 15 minutter, og nyd din nybagte glutenfri peanutbutter fudge kage!

    Et lille tip

    Du kan spise kagen kold eller varm, og efter opbevaring kan den genvarmes i 15 sek. i mikrobølgeovn, for at opnå en frisk og fudgy konsistens! Kan også pyntes med rigtige peanuts, der giver en mere crunchy kage.

    God bagning og rigtig god appetit ;-)