Perikon Mod Tristhed

Perikon mod nedtrykthed

Perikon mod nedtrykthed

Føler du dig tynget af dårligt humør og humørsvingninger? Det kan være svært at komme oven på når man har følt sig trist og nedtrykt i en længere periode. Men det er der heldigvis råd for, og disse råd kan indebære naturproduktet Perikon.

Læs mere om perikon i forbindelse med nedtrykthed og modløshed nedenunder.

Perikon mod nedtrykthed

Har du svært ved at finde glæde i de ting du før elskede at lave? Så kan det være et tegn på en mild grad af depression. Det kan dog være svært at stille en diagnose selv, og vi anbefaler altid, at du søger læge, hvis du er trist i mere end 2 uger ad gangen. Dog kan man i perioder føle dyk i sin glæde og sit humør, og der kan det være en god ide, at søge hjælp i form af tilskud med perikon.

Hvad er Perikon

perikon blomster

Perikon er en plante med gule blomster, der har været anvendt i mange år til forskellige urtedrikke og snaps. I Danmark har Lægemiddelstyrelsen dog godkendt enkelte naturlægemidler baseret på perikon til behandling af nedtrykthed. I disse kosttilskud støtter Perikon opretholdelse af en god mental tilstand, og bidrager til en følelsesmæssig balance.

3 produkter med Perikon

Indenfor de seneste år er perikon blevet mere og mere almindelig i kosttilskud, og mange har hørt om den gule urt i forbindelse med naturlægemidler. Vi har samlet 3 produkter der indeholder Perikon, og du kan læse mere om dem nedenunder.

Velzina

Perikon naturlægemiddel

Velzina er et velrenommeret naturlægemiddel, der indeholder standardiseret ekstrakt af prikbladet perikon. Det betyder, at du får samme mængde af de aktive stoffer i hver enkelt dosis, og den samme virkning fra gang til gang.

Du behøver kun at tage 1 kapsel om dagen, og i løbet af få uger vil du mærke, hvordan det gode humør vender tilbage.

Perikon fra Solaray

Perikon fra solaray

Perikon fra solaray støtter opretholdelse af en god mental tilstand, og bidrager til en følelsesmæssig balance. ​1 kapsel indeholder 325 mg prikbladet perikon urt.

Spørg altid din læge inden du begynder at bruge Perikon, da visse produkter kan påvirke anden medicin

Perikon fra Pureviva

perikon fra pureviva

Føler du en lettere tristhed eller modløshed, så kan disse kapsler fra Pureviva være med til at give dig glæden tilbage. Perikon støtter nemlig opretholdelse af en god mental tilstand, og bidrager til en følelsesmæssig balance.

Har du prøvet alle andre råd mod dårligt humør, kan du med fordel prøve Perikon mod nedtrykthed

Hvornår skal jeg søge læge?

Milde depressioner er oftest ikke noget der kræver en medicinsk diagnose. Du bør dog overveje at opsøge læge, hvis du føler dig nedtrykt i længere tid uden grund og ikke er motiveret for aktiviteter og mennesker, som du normalt er glad for.

Det kan være vanskeligt for lægen at afgøre, om du lider af depression, da den let kan forveksles med andre psykiske lidelser.

Filip Evaldsen

Filip er ansvarlig for Helsebixen.dk og fagekspert indenfor helsekost og har gennem sine mange år i branchen opbygget en dybdegående og bred viden inden for kosttilskud og sunde fødevarer.
Læs mere om Filip Evaldsen