Edamamebønne Suppe

Edamamebønne Suppe

Edamamebønne Suppe

Denne Edamamebønne suppe er sprængfyldt med grøntsager, og så smager den samtidig helt fantastisk med creme fraiche. Det er hurtig og nem mad, der både sparer dig tid i køkkenet, og som sagtens kan laves når du får gæster.

Ingredienser

  • 1/2 hakket rødløg
  • 100 gram broccoli
  • 200 gram edamamebønner
  • 1 tsk chiliflager
  • En håndfuld persille
  • 4 dl boullion vand (grøntsags boullion)
  • Salt og peber efter behov
  • Creme fraiche
  • Græskarkerner til pynt

Tilberedning af Edamamebønne suppe

  1. Svits rødløgene i gryden med en lille smule olie
  2. Tilsæt derefter alle de andre ingredienser og sæt låg på gryden.
  3. Lad det stå og simre ved middel varme i 10-15 minutter.
  4. Når det har kogt færdigt, blendes suppen til den er cremet

Server den cremede Edamamebønne suppe med en klat creme fraiche & croutoner. Du kan også spise brød til, friske edamamebønner, urter eller rugbrødscroutoner.

Velbekomme :-)