Sunde proteinkugler overtrukket med chokolade
Sunde proteinkugler overtrukket med chokolade
Her er opskriften på en sund og anderledes proteinbar, nemlig med butternutsquash og i en rund form. De er perfekte til den lille sult, eller som et mellemmåltid. Brug dem til aftenskaffen, eller spis dem i stedet for slik.
Ingredienser
- 350 gram butternutsquash
- 1 dl. mandelmælk
- 35 gram kokosfibermel
- 60 gram proteinpulver, neutral smag eller med vanilje
- 1 spsk. chiafrø
- Evt. Sukrin og vaniljepulver
- Evt. mørk chokolade ca. 75 gram.
Sådan gør du
- Butternutsquash skæres i tynde skiver og bages i ovnen på 200 grader i ca. 40-50 minutter, til at de er møre.
- Blend herefter squash med mandelmælk.
- Tilsæt under omrøring kokosfibermel, proteinpulver og chiafrø.
- Hvis man ønsker en meget sødlig smag eller hvis man har brugt neutral proteinpulver, kom da Sukrin i og evt. vaniljepulver.
- Form dejen til små kugler og bag dem i ovnen ved 175 grader i 20-30 minutter. De skal være nok indeni, så prik dem evt. med en pind og se om dejen hænger ved.
- Når de er kølet lidt ned, vendes de evt. i mørk chokolade. Chokoladen kan varmes i et vandbad eller i mikrobølgeovnen.
- Opbevar kuglerne i køleskabet, så holder de sig bedst.
OM
Opskriftsnavn
Sunde proteinkugler overtrukket med chokolade
Udgivet
Tid i alt